Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αφορά το μέλλον μας


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2004
Ν.Δ.                             3.359.058 ψήφοι
ΠΑ.ΣΟ.Κ.                   3.002.531 ψήφοι
Αποχή-Λευκό-Άκυρο 2,492,692 Έλληνες..!
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2009
ΠΑ.ΣΟ.Κ.                   3.012.373 ψήφοι
Ν.Δ.                             2.295.967 ψήφοι
Αποχή-Λευκό-Άκυρο 3.075.043 Έλληνες..!
 

Το σύστημα, κι όποιος άλλος, θα πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα πως οι πολίτες αντί για ένταξη στην δεξιά ή την αριστερά προτιμούν να έχουν απόψεις και δεξιές και αριστερές. Ταυτόχρονα.


Ο λαός πάει να κάνει κάτι. Πολύ σημαντικό και πρωτοφανές.
Μεγάλα στρώματα του λαού υπερβαίνουν τους παλιούς διαχωρισμούς και την ένταξη δεξιά-αριστερά. Οι νεώτεροι μάλιστα, ένα από τα πιο πληττόμενα και σίγουρα το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας, δεν μπήκαν ποτέ στην λογική των κομματικών και παραταξιακών διαχωρισμών που μπήκαμε κάποιοι από μας τους παλιότερους.

Γαμώταφοι πολιτικάντηδες, ήρθε η ώρα της κρεμάλας! Η Μαύρη Φατρία ψηφίζει.



28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 9012
Η Μαύρη Φατρία ήταν και παραμένει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Δεν ψηφίζει συντήρηση αλλά ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Δεν ψηφίζει κόμματα αλλά ΠΡΟΣΩΠΑ. 
Δεν ψηφίζει προδότες αλλά “ΤΡΕΛΟΥΣ” . 
Δεν ψηφίζει άγνωστους αλλά ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.

Μέσα στις χιλιάδες των υποψηφίων υπάρχουν αρκετοί Σπαρτιάτες. 
Ήρθε η ώρα να τους δοθεί η ευκαιρία να ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ !

Σποτ του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου για τις εκλογές στις 6 Μαϊου του 2012

Συνέντευξη Δ.Καζάκη - Σ.Παπαθεμελή ("ΟΧΙ") στην ΕΤ1

Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ & Σ.ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ - ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 27/04/12

Προεκλογικό τηλεοπτικό spot Ε.ΠΑ.Μ

Καταβλήθηκε η πρώτη δόση των εγγυήσεων στην Φινλανδία

Την πρώτη δόση στο πλαίσιο των εγγυήσεων που ζήτησε ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή της στο δεύτερο δανειακό πρόγραμμα έλαβε η Φινλανδία από την Ελλάδα, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα κατέβαλε 311 εκατ. ευρώ όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών της Φινλανδίας. Συνολικά η Ελλάδα θα πληρώσει σταδιακά 925 εκατ. ευρώ καθώς θα λαμβάνει τα χρήματα της δανειακής σύμβασης.

Η Φινλανδία ήταν η μόνη χώρα που έλαβε εγγυήσεις στο πλαίσιο συμφωνίας που επιτεύχθηκε τον Οκτώβριο μετά από τέσσερις μήνες διαπραγματεύσεων.

Έπειτα από συζητήσεις με τις ελληνικές τράπεζες που 
συμμετέχουν στη συμφωνία το υπουργείο θα δημοσιεύσει τμήματά της τα οποία αρχικά χαρακτηρίζοντας ως εμπιστευτικά.

Η συμφωνία προβλέπει τη μεταφορά ελληνικών ομολόγων από ελληνικές τράπεζες σε έναν ανάδοχο ο οποίος θα τα πουλήσει επενδύοντας τα έσοδα σε ομόλογα με αξιολόγηση AAA και διάρκεια ωρίμανσης 15 έως 30 χρόνια.
Σε αντάλλαγμα η Φινλανδία θα προκαταβάλει τη συμμετοχή της στο μόνιμο μηχανισμό διάσωσης (ESM).

Capital
Σημ.axinosp:Τομάρια του ΠΑΣΟΚ άλλα λέγαυε παλαιότερα !!

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Υποψήφιος με το Ε.Πα.Μ. και το ΟΧΙ


Ο εξευτελισμος του Σαμαρα στις Σερρες...η ΝΔ-ΠΟΛΑΝ φουλ για 10%!

Αστυνομικοί πληρώνονται για να παρακολουθούν καθημερινά τσόντες



Ο νέος νόμος που υποχρεώνει τις εταιρίες παραγωγής πορνό με έδρα την Καλιφόρνια να χρησιμοποιούν προφυλακτικά κατά το γύρισμα των σκηνών, αναγκάζει μέλη της Αστυνομίας του Λος Άντζελες να παρακολουθούν όλες τις ταινίες αμοντάριστες, ώστε να διασφαλίσουν ότι ο νόμος εφαρμόζεται.
«Αυτά είναι τα τυχερά του επαγγέλματος», είναι η πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος μόλις ακούει την συγκεκριμένη είδηση.
Μέχρι δηλαδή να συνειδητοποιήσει ότι μιλάμε για ένα καθημερινό όγκο ταινιών, μόνο για την ευρύτερη περιοχή του Σαν Φερνάντο, όπου και εδρεύουν τα μεγαλύτερα στούντιο, της τάξεως των 100 ταινιών ημερησίως.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τα ίδια πρόσωπα, οι χορηγοί των Παπανδρέου και του Σόρος!!!


Από την φορολογική δήλωση του ιδρύματοςOPEN SOCIETY, του Τζώρτζ Σόρος, για τοοικονομικό έτος 2010, μαθαίνουμε ότι οι κύριοιSamer Younis και Sabbagh Khoury, αμφότεροι κάτοικοι Ελλάδος, με διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 62 Β, Αμαρούσιον, Αθήναι 15110,είναι χορηγοί του ανωτέρω ιδρύματος...

ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ

To OXI ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

6 ΜΑΪΟΥ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΗΔΕΙΑ!!!


CATASTROIKA




Αν με το DEBTOCRACY είδαμε την κορυφή του παγόβουνου με το δεύτερο ντοκιμαντέρ των ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΤΙΔΗ CATASTROIKA θα μπούμε σε πιο βαθιά νερά..... 

Μας έλεγαν, θα νικήσετε όταν υποταχτείτε....


Να μην λείψει κανένας σοσιαλιστής! Στο Θησείο ο κ. Βούρος... εκτός από ηθοποιός, πολιτικός μεγάλων αποφάσεων για τη χώρα… τώρα συγγραφέας με το βιβλίο για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού στην Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Θα κάνουμε Τσίπρα και Γλέζο με τα κρεμμυδάκια


Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλη Γλέζο εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΝΔΠΑΣΟΚΩΝ ΑΠΟ ΕΠΑΜΙΤΗ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ!

ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΒΟΜΒΑ: "ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ"!


Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος που έχει ενοχλήσει πολλές φορές τον θρασύτατο Βενιζέλο, αναφέρεται στις πληροφορίες για ΝΟΘΕΙΑ που ετοιμάζουν το βράδυ των Εκλογών, με τους ελληνοποιημένους λαθρομετανάστες και το λογισμικό του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα πρέπει να δώσει τα αποτελέσματα! 
Υπενθυμίζουμε πως σε...αυτές τις Εκλογές ΔΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (!!!) και επικεφαλής της μετάδοσης των αποτελεσμάτων θα είναι ο πασόκος Γιαννίτσης! 
Δυστυχώς, η κ. Κατσέλη αποφεύγει να απαντήσει, αποδεικνύοντας πως παρότι έφυγε από το Πασοκ, παραμένει στο αμαρτωλό σύστημα που διέλυσε την Ελλάδα! 
Τα ερωτήματα όμως που έθεσε η κ. Γκαλονάκη παραμένουν, όπως και η προσοχή και επαγρύπνηση που πρέπει να έχουμε όλοι μας στις 6 Μαίου, για να χαλάσουμε τα σχέδια στους ολετήρες του δικομματσμού!

hellas-orthodoxy
Anti-ntp

Αυστηρό μήνυμα στέλνει στον Hollande η Merkel: Δεν τίθεται θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του δημοσιονομικού συμφώνου - Soros: Στην Ευρώπη κάνει κουμάντο η Merkel


Την αντίθεσή της στην επαναδιαπραγμάτευση του δημοσιονομικού συμφώνου, μια πρόταση του Γάλλου σοσιαλιστή Fr. Hollande, εξέφρασε η Γερμανίδα Καγκελάριος, A. Merkel.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ 22/05/2010



 Ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στην εκδήλωση Maydays στις 22/05/2010.
Αφιερωμένο στο κομμάτι αυτό του κόσμου που συνεχίζει ακόμα να παραμυθιάζεται από τους παπαγάλους του συστήματος, τους σύγχρονους Εφιάλτες, τους προδότες της πατρίδας μας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Είσαι Έλληνας Ωρέ ..;; ΟΧΙ θα πεις !!


ΤΟ «ΣΚΙΑΧΤΡΟ» ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ - Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη

ΤΟ «ΣΚΙΑΧΤΡΟ» ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ - Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη
Η αναφορά στη δραχμή, καθώς και στην πιθανότητα επανόδου μας σ’αυτήν αποτελεί, ουσιαστικά, απαγορευμένη συζήτηση. Αν κάποιος, παρά ταύτα, τολμήσει να θίξει το θέμα, αντιμετωπίζεται από την πολιτική «ηγεσία» ως «εχθρός του Έθνους», ως μέλος μιας «συμμορίας της δραχμής», ως «αναμένων να πλουτίσει από χρήματα που εσκεμμένως έβγαλε στο εξωτερικό», με απώτερο σκοπό να τα επαναφέρει στη Ελλάδα για να…θησαυρίσει. Αντιμετωπίζεται, ακόμη, με άναρθρες κραυγές, από τους κρατούντες, με απειλές για την έλευση τεράτων έτοιμων να καταβροχθίσουν τον πληθυσμό, σε περίπτωση επανόδου στη δραχμή, για πολικό ψύχος που θα το υποστούμε χωρίς πετρέλαιο, για μαύρη πείνα εφόσον, εξαιτίας της δραχμής, τίποτε δήθεν δεν θα παράγεται, ούτε θα εισάγεται. Συνοπτικά, δηλαδή, η επάνοδος στη δραχμή εμφανίζεται ως το τέλος του κόσμου.

"Ο Ιάννης μου ζήτησε να σας δώσω "τ' αρχίδια του"!


Η φήμη λέει ότι όταν επίσημη αντιπροσωπεία του ΥΠΠΟ πήγε στο σπίτι του Ξενάκη στο Παρίσι, για να ζητήσει την τέφρα του, η σύζυγός του τους είπε ότι περίμενε αυτή τη στιγμή κι ότι ο Ξενάκης της είχε δώσει ακριβείς οδηγίες...
Τους άφησε λοιπόν να περιμένουν στο σαλόνι και σε λίγο εμφανίστηκε πάλι κρατώντας ένα...
 κουταλάκι με στάχτη και μία χαρτοπετσέτα.
Πλησίασε τον επικεφαλής και πάρα πολύ σοβαρά του είπε: "Ο Ιάννης μου ζήτησε να σας δώσω "τ' αρχίδια του".

"Πάρτε τα λεφτά από τις τράπεζες πριν τα αρπάξει η τρόϊκα"!


Σε μία 100% αντισυνταγματική απόφαση προχωρά η τρόϊκα με το να δώσει εντολή στο υπουργείο Οκονομικών να δεσμεύει τους τραπεζικούς λογαρισμούς των πολιτών σε περίπτωση που κριθεί από την εφορία ότι ότι φορολογούμενος φοροδιαφεύγει!
Το αντισυνταγματικό έγκειται στο ότι δεν θα ενημερώνεται καν ο φορολογούμενος, αλλά θα κατάσχονται αυτόματα οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. Πρόκειται για μια απόφαση που καθαρά παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, αφού για πρώτη φορά το κράτος ανεξέλεγκτα θα μπορεί να δεσμεύει τις τραπεζικές καταθέσεις των πολιτών χωρίς καν να τους ενημερώνει.
Και όταν μιλάμε για κράτος και την ποιότητα του κράτους της τρόϊκας, είναι εύκολα αντιληπτό το τι εννοούμε "Να εντοπιστεί φοροδιαφυγή": Θα αρπάζουν όσα τους λείπουν.
Σε όποιον κρίνουν ότι δεν τους αρέσει ή ότι πρέπει να τον τιμωρήσουν, του κατάσχουν τα χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό χωρίς καν να δίνουν εξηγήσεις για ποιο λόγο γίνεται αυτό πριν του αρπάξουν τις οικονομίες!
Πρόκειται για μία φασιστικής έμπνευσης κίνηση, μια απόφαση που υπογράφηκε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, στενό συνεργάτη του Ε.Βενιζέλου και αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου.

Σφαγή στις συντάξεις του ΙΚΑ από τον Ιούνιο: -12% αναδρομικά από την αρχή του έτους!


Όσοι συνταξιούχοι του ΙΚΑ ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ και αυτά τα δύο κόμματα καταφέρουν να σχηματίσουν κυβέρνηση θα δουν από τον Ιούνιο την παρακράτηση και την μείωση της σύνταξής τους κατά 12% για τα ποσά άνω των 1.300 ευρώ. Τον ίδιο μήνα και σε οκτώ ισόποσες δόσεις θα παρακρατηθούν οι αναδρομικές μειώσεις των συντάξεων από τις αρχές του έτους. 


Δηλαδή πρακτικά δεν θα πάρουν σύνταξη τον Ιούνιο.


Ως εκ τούτου η παρακράτηση των αναδρομικών θα ολοκληρωθεί με την σύνταξη του Ιανουαρίου του 2013.
Αυτό προβλέπεται σε εγκύκλιο του ΙΚΑ με την οποία διευκρινίζεται ο τρόπος και η εφαρμογή των μειώσεων των συντάξεων που προβλέπονται στο νόμο 4051/2012.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:H φωτογραφία λέει επακριβώς τι θα πάρουν τον Ιούνιο οι Έλληνες, λέτε να κάνει το θαύμα της, πάλι, η περιβόητη ΜΑΛΑΚΙΑ του Έλληνα !!

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ -ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ



ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ!!!
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!!
ΠΡΕΖΑ TV
25-4-2012

Το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα παίζει ένα από τα τελευταία και πιο επικίνδυνα χαρτιά του: παριστάνει τον διωκόμενο δημοκράτη από την Χρυσή Αυγή και τον φασισμό.


Το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα παίζει ένα από τα τελευταία και πιο επικίνδυνα χαρτιά του: παριστάνει τον διωκόμενο δημοκράτη από την Χρυσή Αυγή και τον φασισμό.
Κι ακόμα δεν είδαμε τίποτε.
Ηδη όμως πήραμε μια καλή πρόγευση του τι θεατρική παράσταση πρόκεται να παρακολουθήσουμε.
Ενα απροκάλυπτα φασιστικό καθεστώς, που σακάτεψε τον ειρηνικά διαμαρτυρόμενο λαό στο Σύνταγμα και αλλού με τα δημοκρατικά του ΜΑΤ, και που τον οδηγεί “δημοκρατικά” στην γενοκτονία με μια δοτή “κυβέρνηση”, προς χάριν των τραπεζιτών, θα εμφανιστεί εμπρός μας, κατά την προεκλογική περίοδο, ως λευκή δημοκρατική περιστερά.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Αντιστεκόμαστε στην Κατοχή ψηφίζουμε ΟΧΙ


ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΕΜΕ "ΟΧΙ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΦΤΏΧΕΙΑ


Το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει, λέει η Αλέκα Παπαρήγα


Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει, λέει η Αλέκα Παπαρήγα : Απέρριψε το  ενδεχόμενο αριστερής συμμαχίας με κυβερνητική προοπτική η γενική  γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, επισημαίνοντας ότι οι γαλλικές  προεδρικές εκλογές αποτελούν κακό
Απέρριψε το ενδεχόμενο αριστερής συμμαχίας με κυβερνητική προοπτική η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, επισημαίνοντας ότι οι γαλλικές προεδρικές εκλογές αποτελούν κακό παράδειγμα για τις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα.

«Αν μπορούσαμε να βοηθήσουμε, θα συμμετείχαμε. Δεν μπορούμε, γιατί θα γονατίσει ο λαός» είπε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική της συνέντευξη και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ διαφωνεί σε βασικά ζητήματα με τα άλλα αριστερά κόμματα και δεν μπορεί να απαιτήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ να απεμπολήσει το πρόγραμμά του. «Αν πάρουμε μέρος στην κυβέρνηση εγκαταλείπουμε πολλά, όπως τις κινητοποιήσεις» πρόσθεσε η κυρία Παπαρήγα.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ "ΟΧΙ"



Ακολουθεί λίστα με όλους τους υποψηφίους του "ΟΧΙ" σε όλη την επικράτεια. 

Εκλογές 2012: πρόβλημα με τα ψηφοδέλτια


Μείζον θέμα για τις εκλογές της 6ης Μαΐου ανακύπτει σήμερα από την «αδυναμία» του κράτους να διαθέσει τις προβλεπόμενες δεσμίδες χαρτί για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων των κομμάτων. Το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών ενώ είχε δεσμευθεί να διαθέσει 30.000 δεσμίδες χαρτιού απαραίτητες για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων όλων των κομμάτων, θα διαθέσει λιγότερες, που δεν επαρκούν για όλα τα κόμματα.

11+1


Οι Έλληνες δεν έχουν όρια

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Μικροπωλητές πήραν στο κυνήγι υποψήφιο βουλευτή


Με υπεροψία και ύφος «χιλίων καρδιναλίων» φέρεται να αντιμετώπισευποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ τη δυσαρέσκεια και την άρνηση ενός μικροπωλητή να δεχθεί στον πάγκο του προεκλογικά φυλλάδια του εν λόγω κυρίου. Μικροπωλητές πήραν στο κυνήγι υποψήφιο βουλευτή

Σενάρια νοθείας, Τσίπρας, Καμμένος και… παγίδες



Σενάρια νοθείας, Τσίπρας, Καμμένος και… παγίδες
Έντονος προβληματισμός στα επιτελεία των μικρών κομμάτων επικρατεί τις τελευταίες ημέρες λόγω πληροφοριών που μιλούν για επιχειρούμενη νοθεία στις επικείμενες εκλογές προκειμένου να ενισχυθεί o δικομματισμός.

Η Ρωσία θέλει να στείλει παρατηρητές στην Ελλάδα για τις εκλογές


Επίσημο αίτημα Ρώσων Παρατηρητών για τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαίου κατατέθηκε στο ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών.
Το αίτημα το οποίο κατατέθηκε από οργάνωση-μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης, «Centre for Monitoring Democratic Processes «Quorum», αιτείται τη σχετική διαπίστευση έτσι ώστε οι Παρατηρητές του, να μπορούν να παρακολουθήσουν επιτοπίως τη διεξαγωγή των εκλογών.
Είναι πάντως ενδιαφέρον να δούμε, αν οι ελληνικές αρχές επιτρέψουν την παρουσία Ρώσων Παρατηρητών, δεδομένου ότι, το αίτημα είναι καθ’ όλα νόμιμο, στο πλαίσιο της αρχής της αμοιβαιότητας.
Σημ.axinosp:Η βιά και η νοθεία του 1961 θα είναι παιδική χαρά μπροστά στις εκλογές τις 6 Μάη !!
Ήδη Τσίπρας και Καμμένος το είπαν !!

Οι αλυσίδες δεν ταιριάζουν στην χώρα μας


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΟΧΙ

Sinn: Η Ελλάδα θα δει ξαφνική ανάκαμψη εάν βγει από το ευρώ



Η Ελλάδα δεν έχει καμία πιθανότητα να ανακτήσει τη χαμένη της ανταγωνιστικότητα μέσα στην Ευρωζώνη και πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ, για να ανακάμψει, δηλώνει ο πρόεδρος του γερμανικού οικονομικού ινστιτούτου Ifo, Hans-Werner Sinn.
«Εάν η Ελλάδα παραμείνει στην Ευρωζώνη, θα συνεχίσει να εμφανίζει μαζική ανεργία. Αλλά εάν βγει, θα δει μια πολύ ξαφνική ανάκαμψη», είπε σε ομιλία του στη Νέα Υόρκη.
Και τάχθηκε κατά της υπερβολικής λιτότητας στην Ευρώπη. «Η μείωση των μισθών και των τιμών στον αναγκαίο βαθμό για κάποιες χώρες της Ν. Ευρώπης είναι αδύνατη, ό,τι και εάν λένε οι πολιτικοί», είπε. «Η πολιτική δεν μπορεί να ξεπεράσει τους νόμους της οικονομίας».
Σύμφωνα με τον Sinn, το καλύτερο που είχε να κάνει η Ελλάδα ήταννα χρησιμοποιήσει τα χρήματα των πακέτων διάσωσης για την έξοδό της από το ευρώ. 
Σημ.axinosp:Άντε μετά πείτε το Καζάκη τρελό !!

6 ΜΑΪΟΥ- Η "θεία δίκη"! Ακυρώστε τους!

Συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος σχεδιάζει το ΠΑΣΟΚ


Με ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος, την Παρασκευή 4 Μαΐου, και ομιλητή τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προσανατολίζεται να ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία το ΠΑΣΟΚ.
Η απόφαση αυτή ελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, από το εκλογικό επιτελείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει, όπως λένε στο εκλογικό του επιτελείο, «με την πρωτοβουλία αυτή να σηματοδοτήσει το στόχο του να αναδειχτεί πρώτο κόμμα το βράδυ των εκλογών».
Σημ.axinosp:Πιο πολλά θα είναι τα ΜΑΤ από τους οπαδούς !!

Κατανομή χρόνου στα δημόσια ΜΜΕ για τα εκτός βουλής κόμματα




Νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, για την κατανομή ραδιοτηλεοπτικού χρόνου κατά την προεκλογική περίοδο, που αφορά τα κόμματα τα οποία δεν εκπροσωπούνται στη Βουλή, υπέγραψαν σήμερα οι υπουργοί Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης και Επικρατείας Παντελής Καψής, μετά την προσωρινή διαταγή του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο οποίο προσέφυγαν τα κόμματα «Δράση» και «Φιλελεύθερη Συμμαχία».
Τα κόμματα που αφορά η ΚΥΑ των υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας είναι:
- Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία
- Ένωση Κεντρώων
- Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή
- Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή - ΑΝΤΑΡΣΥΑ
- ΟΧΙ (Δημοκρατική Αναγέννηση-Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο-Κινήματα Πολιτών
- Δημοσθένης Βεργής-Έλληνες Οικολόγοι.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΕΠΑΜ: Εμείς στην κρατικοδίαιτη δημοκρατία τους λέμε «ΟΧΙ»


            «Έκτακτη» επιχορήγηση ύψους 12 εκ. ευρώ υπέκλεψε το καρτέλ των κοινοβουλευτικών κομμάτων από το χρεωκοπημένο κρατικό ταμείο, δηλαδή από τις άδειες τσέπες των φορολογουμένων πολιτών, αφού με τροπολογία στο παρά πέντε απελευθερώθηκε η τέταρτη δόση του 2011, καθώς και οι δύο πρώτες δόσεις του τρέχοντος έτους της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων και των συνασπισμών τους....


       Χαρακτηριστικό της προκλητικότητάς τους είναι το γεγονός, ότι απαίτησαν να δοθεί το σύνολο της εκλογικής ενίσχυσης πριν από τις εκλογές και όχι μόνο το 60% όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία

Για τους αφελείς ή στρατόκαυλους χουντικούς που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι η στρατιωτική δικτατορία δεν…


…έχει τα ίδια αφεντικά με την οικονομική δικτατορία

Προσοχή, προσοχή, σας ομιλεί Το ΧΩΝΙ. Αυτή την Κυριακή: 22-04-2012


• ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σχέδιο δέσμευσης των τραπεζικών μας καταθέσεων! Πρώτο βήμα: όριο τα 300 ευρώ στις συναλλαγές με ρευστό.
• Βενιζέλος-Λοβέρδος έβγαλαν λάδι τον Ακη! Δημοσιεύουμε τα έγγραφα που τους εκθέτουν. Είναι ένοχοι συγκάλυψης ή αθώοι λόγω βλακείας;
• Ο Nigel Farage μιλάει Στο ΧΩΝΙ: «Αυτό που σας κάνουν οι Ευρωπαίοι είναι σατανικό! Είστε υπό κατοχή. Οι ηγέτες σας όχι μόνο δεν πολέμησαν αλλά υπέγραψαν κι ένα χαρτί που λέει ότι ποτέ των ποτών δε θα αντισταθούν»!
• Πολ Τόμσεν, ο άνθρωπος που καταστρέφει λαούς και ισοπεδώνει χώρες κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας. Το βιογραφικό του «οικονομικού δολοφόνου».
• ΕΡΕΥΝΑ (1): Θα πληρωνόμαστε με μισθούς Βουλγαρίας. Θα αγοράζουμε με τιμές Ελλάδας, ακόμη και τα βασικά. Ολο το αρρωστημένο σχέδιό τους, με πίνακες και αριθμούς.
• ΕΡΕΥΝΑ (2): Είναι Ελληνες. Είναι οι πρώην γείτονές μας. Είναι οι άστεγοι που ο Αντώνης κι ο Βαγγέλης κάνουν ότι δε βλέπουν. Το ΧΩΝΙ τους βλέπει κάθε μέρα.
• ΕΡΕΥΝΑ (3): Ολο και περισσότερα παιδιά πηγαίνουν πεινασμένα στο σχολείο.
Ακόμα, Το ΧΩΝΙ κρατάνε:
• Ο Τζίμης Πανούσης στο «MOUNIALL-ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΒΡΩΜΟΛΟΓΑ:
«Γαλανόλευκη κατηφόρα οδηγεί στον Καιάδα ντουγρού»!
• Ο Δημήτρης Πουλικάκος:
«Προσοχή μη μας τουμπάρει ο Βάγγος το γομάρι»!
• Ο Γιάννης Ζουγανέλης:
«Ανάσταση στη μεγάλη ιδεολογία των Ελλήνων»!
• Ο Δημήτρης Καζάκης:
«Φέρνουν 27 νέα φορολογικά μέτρα μέχρι τον Ιούνιο».
Το ΧΩΝΙ βγαίνει στις γειτονιές και κρεμιέται στα περίπτερα όλης της χώρας με τιμή πώλησης 1,5 ευρώ.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

"Διά χειρός" Ε.Βενιζέλου έρχεται και η τρίτη πτώχευση στις 15 Μαΐου


"Δια χειρός" Ευάγγελου Βενιζέλου επέρχεται στις 15 Μαΐου η τρίτη, στη σειρά, χρεοκοπία της χώρας (μετά την "περιορισμένη" του Ιουλίου και την "ολική" του Μαρτίου) λόγω απλήρωτων ομολόγων ξένου δικαίου (αυτά που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κα πρώην ΥΠΟΙΚ έλεγε ότι "τα τακτοποίησε"!) της οποία τα προεόρτια είχαμε την περασμένη Πέμπτη όταν η Fitch υποβάθμισε 13 ελληνικά ομόλογα διεθνούς δικαίου, βάζοντάς τους βαθμολογία πτώχευσης “D”.

Βενιζέλου πρώτη

Η συνέντευξη που έκανε γνωστό τον Καζάκη στην Ελλάδα...

14 Μάρ 2011

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ...30-40 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Η  συγκέντρωση  του  Άδωνη  Γεωργιάδη  είχε  οριστεί  για  τις  8  το  βράδυ  Παρασκευή ,  20/4/2012  στο ΚΥΒΕ  Περιστερίου .  Μάταια  όμως ,  η  ώρα  πήγε  9  και  ο  Άδωνης  δεν  εμφανίστηκε  ποτέ . Ο  λόγος ; Πολύ  απλός  , ήρθαν  μόνο  10  άτομα  για  ένα  χώρο  τετρακοσίων  ατόμων !
Και  από  ότι  καταλαβαίνετε  μόλις  του  το  είπαν ,  αποφάσισε  ο  Άδωνης  να  μην  έρθει...τους  έγραψε κανονικά !Αξιοσημείωτο  είναι  βέβαια  ότι  είχε  κινητοποιηθεί  και  η  Αστυνομία  για  πάρτη  του , μια διμοιρία  MAT ,  4  μοτοσικλέτες  της  ομάδας  ΔΙΑΣ  και  κάπου  δέκα  αστυνομικοί  στον  προαύλιο  χώρο του  ΚΥΒΕ  Περιστερίου , για  να  φυλάξουν  τον  Άδωνη  μη  τυχόν  και  του  λερώσει  κανείς  κάνα κοστούμι  πάλι  και  χρειαστεί  να  πάει  ξανά  καθαριστήριο .
Υπήρχαν  και  από  νωρίς  στην  ταράτσα  του  διπλανού  κτιρίου , όπου  στεγάζεται  σύνδεσμος φιλάθλων  του  Παναθηναϊκού , καμιά  εικοσαριά  νεαροί  και  κράζανε  συνεχώς  και  αδιαλείπτως  τον Άδωνη  και  ας μην  είχε  έρθει , οπότε  φανταστείτε  τι  θα  γινόταν  άμα  ερχόταν.
Γεγονός  είναι  ότι  με  όλα  αυτά  την  έκανε  με  ελαφρά  πηδήματα  και  δεν  ήρθε  και  γελάει  ακόμα και  το  παρδαλό  κατσίκι  στο  Περιστέρι   με  αυτό  το  κάζο  που  έπαθε . Όπως  καταλαβαίνετε...ολα αυτά  τα  γεγονότα  είναι  σοβαρές  ενδείξεις  για  το αναπόφευκτο  φούμο  που  έρχεται  προς  τον Άδωνη  στις  επερχόμενες  βουλευτικές  εκλογές .