Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Κρίση στην Ουκρανία

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Ο γερμανικός αιφνιδιασμός απέτυχε...
...πάλι έχασαν τη μάχη στο Ανατολικό Μέτωπο.
Οι Γερμανοί επιχειρούν να μπλέξουν σε νέα περιπέτεια τον ελληνισμό της Κριμαίας.
Κάθε φορά που βλέπει κάποιος να "ρέει" ευρωπαϊκό αίμα, έξυπνο είναι να ξεκινάει να ψάχνει τα αίτια αυτής της αιματοχυσίας στα γερμανικά συμφέροντα. Μια τέτοια επιλογή είναι καθ' όλα έξυπνη και ασφαλής, εφόσον σε απαλλάσσει από περιττό κόπο και σπατάλη χρόνου ...Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος. Σε κάθε σύγχρονη αιματοχυσία στην Ευρώπη, είναι μπλεγμένη η Γερμανία. Αυτό είναι το όλο θέμα. Για όσο διάστημα δεν καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι ένωσαν την Γερμανία, για να συνεχίσει τον πόλεμο που είχε κηρύξει στην Ευρώπη πριν από έναν αιώνα, δεν θα μπορούμε να ερμηνεύσουμε σωστά τα συμβαίνοντα.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Οικονομικά αντίποινα από Ρωσία: Επιχείρηση "κατάληψης του ΔΝΤ" και αποκαθήλωσης των ΗΠΑ!



 Η απάντηση της Ρωσίας στην αμερικανική πρόθεση να επιβάλλει οικονομικά αντίποινα για την επέμβαση στην Κριμαία, φαίνεται ότι θα είναι ηχηρή και αφορά πλέον άμεσα και την Ελλάδα.

Όπως μεταδίδει το Reuters σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια της Ρωσίας να εκθρονίσει την αμερικανική ηγεμονία από το ΔΝΤ εκμεταλλευόμενη τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αμερικανική οικονομία.

Συγεκριμένα "η Μόσχα ασκεί τεράστιες πιέσεις τα υπόλοιπα μέλη του ΔΝΤ ώστε να εξοβελίσουν την αμερικανική ηγεμονία και ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουανόφ έθεσε το ζήτημα σε κορυφαίους αξιωματούχους χωρών μελών της G20", σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

'Υψωμα Ελλάδα


Πάλι θα χάσουμε. Το προαίσθημα της ήττας είναι το πρώτο που έρχεται πριν η ίδια η ήττα μπει θριαμβεύτρια στην αλωμένη πόλη. Δεν έχει σημασία που δεν κουβαλήσαμε όπλο και δεν ακούσαμε ήχο σφαίρας να περνάει δίπλα από το κεφάλι μας, εμείς πολεμήσαμε.
Δεν έχει καμία σημασία που δεν θα γραφούν ένδοξες ιστορίες για μας τους Έλληνες της πρώτης και δεύτερης 10ετίας του 21ου αιώνα. Δεν έχει σημασία που δεν έχουμε εμφανή ίχνη καταπόνησης στο κορμί μας, ούτε που δεν τραγουδούμε θούριους όλοι μαζί πριν την κάθε μάχη, εμείς πολεμήσαμε.
Ο ιστορικός του μέλλοντος θα μας προσπεράσει γράφοντας απλά σε μια παράγραφο τα ποσοστά ανεργίας της χρονικής περιόδου, τα νούμερα του πληθωρισμού και ίσως τους αριθμούς των τυχαίων θυμάτων. Θα μάς περάσει στα γρήγορα για να πάει παρακάτω, αλλά εμείς πολεμήσαμε.
Είμαστε οι στρατιώτες που δεν φορέσαμε χακί αλλά διανύουμε ήδη τον 5ο χρόνο στο πεδίο της μάχης αντιστεκόμενοι απέναντι σε δύο εχθρικά στρατόπεδα που μάς κήρυξαν τον πόλεμο στα καλά καθούμενα. Δύο στρατόπεδα επανδρωμένα από ντόπιους και ξένους πολιτικούς εγκληματίες με ορδές υποστηρικτών να κάνουν εφόδους από το πρωί μέχρι το βράδυ, τόσο στην χώρα όσο και μέσα στα σπίτια μας. Δεν είχαμε την τύχη να μάς στηρίζει ούτε ηθικά μία άλλη χώρα σε τούτο τον πόλεμο. Μόνοι μας πολεμάμε. 

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Δημοψήφισμα – βόμβα αποφάσισαν οι κάτοικοι της Κριμαίας!


314d5-vecksp8sts63ukdnkymctq 

Με έκτακτη ανακοίνωση του αναπληρωτή πρωθυπουργού της περιοχής, ανακοινώθηκαν τα ερωτήματα του δημοψηφίσματος καθώς και η ημερομηνία διεξαγωγής του.

Στις 16 Μαρτίου λοιπόν, οι κάτοικοι της Κριμαίας θα κληθούν να αποφασίσουν εάν:

1. Η Κριμαία θα παραμείνει αυτόνομη επαρχία εντός της Ουκρανικής επικράτειας ή…

2. Εάν η Κριμαία θα αποσχισθεί και θα προσαρτηθεί στην Ρωσική ομοσπονδία!

Η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει σάλο στην δύση αλλά είναι απόλυτα σύννομη με το σύνταγμα του 1992

Olympia

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Υποκλοπή συνομιλίας Εσθονού ΥΠΕΞ με Κ.Αστον που ομολογείται προβοκάτσια στη Μεϊντάν


Μια μαγνητοφωνημένη συνομιλία μεταξύ του υπουργού εξωτερικών της Εσθονίας Urmas Paet και της επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Catherine Ashton διέρρευσε από την ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών SBU (προφανώς επί Γιανούκοβιτς), όπου ο Εσθονός ΥΠΕΞ λέει στην Κ.Άστον ότι οι σφαίρες που δολοφόνησαν διαδηλωτές και αστυνομικούς στην πλατεία Μαϊντάν, στις 21 Φεβρουαρίου προέρχονταν από το ίδιο όπλο. 
Η συνομιλία καταγράφηκε - προφανώς - από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και μεταδόθηκε από το Russia Today.


Τι έγινε μετά την βολή πυρηνικού πυραύλου ICBM Topol από την Ρωσία !!





Στην Wall Street το σκατό έφρασε στην κάλτσα !!






 Ζerohedge

ο αστείρευτος Πάγκος .!


Ο Ομπάμιας θα βάλει νέους φόρους 100 δις δολάρια στις πολυεθνικές εταιρίες


Obama Seeks $100 Billion in New Taxes on Multinationals 

'The changes, included in his budget plan for fiscal 2015, would affect digital goods, deductions for “excessive” interest and so-called hybrid arrangements that can lead to income that isn’t taxed in any country, according to the budget. Obama also wants to make it tougher for U.S.-based companies to move to other countries…."
Βloomberg

Μετά την διπλωματική και οικονομική ήτα, σε Συρία και τώρα σε Κριμαία ,η Αμερική χάνει ουσιαστική την πρωτοκαθεδρία στον πλανήτη. Μόνη λύση έστω προσωρινή μέχρι την κατάρρευση της, σαν υπερδύναμη, είναι τη βλακώδης λύση της υπερφορολόγησης.
Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής, τα βιώνουμε καθημερινά στην Ελλάδα.

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Αποκαλύφθηκε και επίσημα γιατί δεν επενέβη η Αμερική στην Ουκρανία!!

Είχαν "πόλεμο" στην μακρινή Οκινάβα της Ιαπωνίας, όπως μας αποκαλύπτει η επίσημη στρατιωτική ιστοσελίδα "Star and Stripes" !!

Gay, lesbian troops perform in drag at Kadena Air Base fundraiser

KADENA AIR BASE, Okinawa — Since the repeal of the Don’t Ask, Don’t Tell policy, U.S. military bases have hosted a gay marriage ceremonies and a potluck gatherings. But on Saturday, servicemembers here may have been the first to take to the stage and perform as drag queens on a military installation in support of lesbian, gay, bisexual and transgender troops.

Drag queens and drag kings, to be precise.

Six servicemembers — gay, lesbian and straight — donned heavy makeup to dance and lip sync songs such as “I Wanna Dance with Somebody” for a raucous capacity crowd at the Rocker NCO Club at Kadena Air Base. The event was a fundraiser for the recently formed Okinawa chapter of OutServe-SLDN, which is the largest nonprofit advocate for the military’s LGBT community........
.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο αποκλείει στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία


Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο στρατιωτικής εμπλοκής στην Ουκρανία το Αμερικανικό Πεντάγωνο. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ υποναύαρχο Τζόν Κίρμπι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη στρατιωτική στάση σε Ευρώπη και Μεσόγειο, ξεκαθαρίζοντας με τον τρόπο αυτό πώς επι τους παρόντος δεν υπάρχουν σκέψεις για εμπλοκή στην κρίση της Ουκρανίας.
«Ορισμένα μέσα ενημέρωσης κάνουν εικασίες για πιθανές κινήσεις των πλοίων στην περιοχή . Δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στη στρατιωτική στάση μας στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο», συνέχισε ο Κίρμπι.

Ρωσία και Κίνα απειλούν με νομισματικό και οικονομικό "Αρμαγεδόνα" τις ΗΠΑ

Σε απίστευτο κάζο τείνει να εξελιχθεί για ΗΠΑ-ΕΕ το περίφημο θέμα των "οικονομικών κυρώσεων" σε βάρος της Ρωσίας καθώς η Κίνα όχι απλώς λαμβάνει ξεκάθαρα το μέρος της Ρωσίας, αλλά προχωρά σε ενεργά οικονομικά "αντίποινα":
 

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Βόμβα από το Jim Willie: Ο Σαουδαραβικός χρυσός λεηλατήθηκε από το Λονδίνο με σκοπό να αποτρέψει την χρεοκοπία του !!

Jim Willie Bombshell: Saudi Royal Gold Ransacked in London to Prevent Default! 

"...The Boyz are stealing all the Saudi gold now, left unprotected in London and Switzerland. The Saudis (and all Arabs) are the new targeted victims for stolen wealth in order to keep the system going.."

Οι Χρηματιστές του Λονδίνου έκλεψαν το χρυσό της Σαουδικής Αραβίας, που έμεινε απροστάτευτος στο Λονδίνο και την Ελβετία.. Οι Σαουδάραβες αλλά και όλοι οι Άραβες είναι τα νέα στοχοποιημένα θύματα που τους έχει κλαπεί ο πλούτος για να συνεχίσει το σύστημα να δουλεύει !!
Ο πιο πιστός σύμμαχος των Αγγλο-Αμερικάνων πιάστηκε κορόιδο πουλώντας το πετρέλαιο του, και οι Τραπεζίτες, τους γέμιζαν με χρωματιστά χαρτάκια χωρίς αντίκρυσμα, όπως είπαν και οι Κινέζοι
" Η Αμερικάνικη οικονομία είναι ψεύτικη, τίποτα δεν υποστηρίζει το δολάριο, μιας και δεν υπάρχει βιομηχανική παραγωγή να υποστηρίξει την οικονομία "

Οι επόμενες μέρες στην Αραβική χερσόνησο θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες !! :freak: