Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Διαβάστε αυτό το ενδιαφέρον κείμενο.

Αγαπητοί μου φίλοι,

Από τις 27 Μαρτίου μέχρι 3 Απριλίου ήμουν μαζί με το Στέλιο Στυλιανού στην Ολλανδία. Μας φιλοξένησε το ίδρυμα Rath και είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε εντατικά μαθήματα Κυτταρικής Ιατρικής. Παρακολουθήσαμε το δεύτερο σεμινάριο και κάποια επιπλέον μαθήματα. Γνωρίσαμε από κοντά το Δρα Rath, τη Δρα Aleksandra Niedzwiecki. Μας μετέδωσαν γνώσεις αλλά και τον ενθουσιασμό τους για τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν να αλλάξει η πορεία της ιατρικής, να ευεργετηθούν εκατομμύρια συνάνθρωποί μας και να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από το εμπόριο με τις ασθένειες στο οποίο επιδίδονται οι φαρμακευτικές εταιρίες.

Η επιστημονικά αποδεδειγμένη γνώση για τη θεραπεία του καρκίνου, της καρδιοπάθειας, του διαβήτη, της ανοσολογικής ανεπάρκειας και άλλων σοβαρών ασθενειών, με τη χρήση των σωστών συνδυασμών μικροθρεπτικών ουσιών, πρέπει να διαδοθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Μας τόνισαν «the urgency of now”, την ανάγκη δηλαδή να κάνουμε πράγματα τώρα και όχι αργότερα.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες με τα τρισεκατομμύρια που συνολικά κερδίζουν, απομυζούν την ανθρωπότητα προσφέροντας στην πραγματικότητα τοξικές για το σώμα μας ουσίες, σαν δήθεν θεραπεία για τις διάφορες ασθένειες. Με τη δυνατότητα που έχουν να πατεντάρουν ουσίες με διπλώματα ευρεσιτεχνίας και να τις πουλούν όσο ακριβά θέλουν, μας αναγκάζουν να πληρώνουμε σε αυτούς ένα είδος φόρου υποτελείας. Απομυζούν τους οικονομικούς πόρους της ανθρωπότητας και με αυτά τα χρήματα αποκτούν στη συνέχεια τη δυνατότητα να ελέγχουν τα μέσα επικοινωνίας αλλά και κυβερνήσεις ολόκληρες. Κατευθύνουν τον κόσμο εκεί που αυτοί θέλουν. Μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό αν καταφέρουμε να διαδώσουμε τη γνώση που μας προσφέρει το Ερευνητικό Κέντρο του Δρος Rath.

Μεγάλη σημασία δίνει ο Rath και οι συνεργάτες του στη χρησιμοποίηση του internet σε αυτή μας την προσπάθεια. Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώσουμε πιο εύκολα τον κόσμο, ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους. Ένα καινούργιο site που δημιουργήθηκε πρόσφατα και το οποίο μπορείτε να επισκέπτεστε είναι το www.wha-www.org . Σε αυτό το δικτυακό τόπο υπάρχουν όλες οι πληροφορίες του βασικού σεμιναρίου. Ιδίως οι νέοι άνθρωποι ,μπορούν μέσα από αυτό να διαβάσουν το βασικό σεμινάριο και να ενημερώσουν και άλλους να κάνουν το ίδιο. Διαδώστε αυτό το site σε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε.



Με την επίσκεψη μας στην Ολλανδία αναλάβαμε και συγκεκριμένες ευθύνες ώστε να βοηθήσουμε την πιο γρήγορη διάδοση πληροφοριών στα ελληνικά. Αναζητούμε τη βοήθεια σας ώστε να γίνουν μεταφράσεις διαφόρων κειμένων στα ελληνικά. Όποιος μπορεί να ασχοληθεί στον ελεύθερο του χρόνο με μεταφράσεις κειμένων από τα αγγλικά στα ελληνικά ας επικοινωνήσει μαζί μας.



Εάν δεν σας ενοχλεί θα σας στέλλουμε με email όλες τις πληροφορίες για σεμινάρια που θα οργανώνουμε και για οτιδήποτε καινούργιο μαθαίνουμε. Μια καταπληκτική είδηση είναι ότι τα βιταμινούχα σκευάσματα του Δρος Rath εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας και μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στην Κύπρο. Αναμένουμε τώρα να δούμε πώς θα οργανωθεί η όλη προσπάθεια εδώ στην Κύπρο, ώστε να υπάρχουν εδώ τα σκευάσματα και να μην χρειάζεται να περιμένουμε για πολλές μέρες να έρθουν από την Ολλανδία. Είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη και θα επηρεάσει πολύ θετικά την εξέλιξη των πραγμάτων στο νησί μας.

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε.

Με αγάπη

Γιώργος Κατσώνης

1 σχόλιο:

ilias είπε...

Πολύ ενδιαφέρον και το κείμενο και το site στο οποίο παραπέμπει. Με λύπη όμως διαπίστωσα ότι στην πραγματικότητα δεν δίνουν εκεί καμία πραγματική πληροφορία (τι να φας και πόσο) παρά μόνο… διπλώματα. Με λίγη ακόμα έρευνα βρήκα ότι πουλάνε συμπληρώματα διατροφής http://www.dr-rath.com/. Μου φαίνεται σαν μια κλασσική πυραμίδα που θα αρχίσει σε λίγο να διανέμει τα απαγορευμένα από το κατεστημένο προϊόντα της μέσω εναλλακτικών δικτύων… πραγματικά ελπίζω να κάνω λάθος. Πάντως θα ήθελα να λάβω τυχόν ενημερωτικά email όπως λέει το άρθρο. Το email μου στη διάθεση σας.