Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Ρωσία: Σε υψηλό δεκαετίας η ανεργία τον Απρίλιο

ΜΟΣΧΑ (Dow Jones) – Η ανεργία στη Ρωσία ανήλθε στο υψηλότερο επίπεδο της δεκαετίας τον Απρίλιο, καθώς 7,7 εκατ. άνθρωποι είναι χωρίς εργασία, όπως ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή η Federal Statistics Service, ή Rosstat.
Από το καλοκαίρι 3 εκατ. άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους, όταν και ξεκίνησε η οικονομική κρίση παράλληλα με τη στρατιωτική σύγκρουση με τη Γεωργία.
Το ποσοστό ανεργίας αυξήθηκε στο 10,2% του εργατικού δυναμικού το οποίο ανέρχεται σε 75,2 εκατ. ανθρώπους.
http://www.capital.gr/News.asp?id=741072
Σημ.axinosp:Και σε αυτό το τομέα οι Ρώσοι πρωτοπόροι νίκησαν τους Αμερικάνους 8.9% εσείς 10,2% εμείς !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: