Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Ιαπωνία: Πτώση-ρεκόρ του ΑΕΠ στο α΄ τρίμηνο

Τη μεγαλύτερη συρρίκνωση όλων των εποχών, σε επίπεδο τριμήνου, σημείωσε η οικονομία της Ιαπωνίας στο α΄τρίμηνο, όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ειδικότερα, η οικονομία της Ιαπωνίας συρρικνώθηκε με ετήσιο ρυθμό 14,2%, ωστόσο πρόκειται για μικρότερη των εκτιμήσεων συρρίκνωση, καθώς τον περασμένο μήνα προκαταρκτική έκθεση έκανε λόγο για μείωση του ΑΕΠ κατά 15,2%.

Η μικρή βελτίωση που εμφανίζεται στην αναθεωρημένη έκθεση που δημοσιεύτηκε σήμερα δεν αλλάζει το γεγονός ότι η οικονομία της Ιαπωνίας διέρχεται τη μεγαλύτερη ύφεση από το τέλος του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου.

Οι εξαγωγές μειώνονται σημαντικά, οι επιχειρήσεις έχουν περιορίσει την παραγωγή και οι οικογένειες ξοδεύουν λιγότερα χρήματα. Η οικονομία συρρικνώνεται για τέσσερα συνεχόμενα τρίμηνα, συμπεριλαμβανομένου του αναθεωρημένου ρυθμού 13,5% για την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου.

http://www.capital.gr/News.asp?id=754399
Σημ.axinosp:Οταν συγκρίνεις την οικονομία της Ιαπωνίας του 2009 με το 1945 που δεν είχε μείνει σχεδόν τίποτε όρθιο απο τους βομβαρδισμούς και τις πυρηνικές βόμβες μάλλον εννοούν ότι η Ιαπωνία έχει καταστραφεί τελείως οικονομικά και το λένε ευγενικά σαν Πτώση-ρεκόρ του ΑΕΠ . Δηλαδή μαλακίες έλεγε πριν δύο βδομάδες η κεντρική Τράπεζα της Ιαπωνίας για ελπίδες ανάκαμψης. Αλλά μέσα στο ορυμαγδό των ειδήσεων ποιος θυμάται τι του σερβίρουν σαν είδηση ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: