Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΝΙ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΝΩ ΧΡΩΣΤΟΥΝ....ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ!!!!

Νικολά και Κάρλα ξοδεύουν 300.000 ευρώ τον χρόνο μόνο σε... λουλούδια.
Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία ύστερα από την αποκάλυψη ότι το προεδρικό ζεύγος δαπανά καθημερινά γύρω στα 700 ευρώ για λουλούδια και καλλωπιστικά φυτά.
Το υπέρογκο ποσό ήρθε στο φως της δημοσιότητας από έναν οικονομικό έλεγχο στα έξοδα του Νικολά Σαρκοζί και της Κάρλα Μπρούνι για το έτος 2008.
Επίσης προέκυψε ότι το ζευγάρι χρησιμοποίησε χρήματα φορολογουμένων για να τακτοποιήσει πρόστιμα ύψους 3.500 ευρώ από καθυστερημένες πληρωμές του... ηλεκτρικού!. Με «βασιλικά έξοδα» χρεώνουν οι Σαρκοζί τον κρατικό προϋπολογισμό, καθώς μόνο για το 2008 οι δαπάνες των Ηλυσίων Πεδίων ανήλθαν στα 110 εκατ. ευρώ. Ο γαλλικός Τύπος σχολιάζει με καυστικό τρόπο τα αστρονομικά ποσά με τα οποία χρεώνει τους φορολογουμένους ο πρόεδρος γράφοντας ότι τα έξοδά του ξεπερνούν ακόμη και εκείνα του Λουδοβίκου ΙΔ΄.
«Τουλάχιστον εκείνος άφησε πίσω του τους κήπους των Βερσαλλιών» λένε βουλευτές της αντιπολίτευσης με σαρκασμό.....
http://politikosafari.blogspot.com/2009/07/blog-post_24.html
Σημ.axinosp:Εγώ ήθελα να ήξερα πόσα χαλάει ο δικός μας ο Καραμανλής σε παιχνίδια Playstation ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: