Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Ένας «Γυμνός Καουμπόι» πάει για Δήμαρχος

Αυτό είναι το επίσημο σλόγκαν του νέου υποψήφιου για την θέση του Δημάρχου Ρόμπερτ Μπέρκ, που αποτελεί και το πιο πολυφωτογραφισμένο αξιοθέατο του Τimes Square.

O πασίγνωστος και ως «γυμνός καουμπόι» χειμώνα καλοκαίρι καταφέρνει να σταματά την κίνηση στην πιο πολυσύχναστη πλατεία της Νέας Υόρκης. Γυμνός, με ένα μικρό σορτσάκι την κιθάρα του αγκαλιά και το απαραίτητο καπέλο, την περασμένη Τετάρτη επίσημα έθεσε την υποψηφιότητά του για την θέση του δημάρχου, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Η επίσημη εργασία του Ρόμπερτ Μπέρκ είναι να ποζάρει για φωτογραφίες με τους τουρίστες. Το μόνο που απαιτείται, όπως λέει χαρακτηριστικά, είναιένα καουμπόικο καπέλο, μπότες, ένα άσπρο εσώρουχο και μια κιθάρα περασμένη στην πλάτη. Ο πάμφτωχος καουμπόι έρχεται αντιμέτωπος με τον μεγιστάνα Δήμαρχο της Νέας Υόρκης. Το σίγουρο είναι πως όλο και περισσότεροι Νεοϋορκέζοι, και όχι μόνο, θα θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του
http://www.voanews.com/greek/2009-07-27-voa4.cfm
Σημ.axinosp:Ένα είναι σίγουρο ότι ο Μπέρκ θα στοιχίσει λιγότερο από τον μεγιστάνα Δήμαρχο δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπλούμπεργκ στους Αμερικάνους φορολογούμενους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: