Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεπέρασε τα 1.000 δολάρια ο χρυσός

Το επίπεδο των 1.000 δολαρίων ξεπέρασε η τιμή του χρυσού για πρώτη φορά σε διάστημα έξι μηνών, εξέλιξη αναμενόμενη από τους traders καθώς η τιμή του πολύτιμου μετάλλου προσσέγγιζε το "ψυχολογικό όριο" στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης.

Η τιμή του πιο ενεργού συμβολαίου του χρυσού, παραδόσεως Δεκεμβρίου, διαπραγματευόταν νωρίτερα στα 1.004,80 δολάρια ανά ουγγιά στις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Globex. Αυτή την ώρα το συμβόλαιο ενισχύεται κατά 11,20 δολάρια ή 1,1% στα 1.008 δολάρια ανά ουγγιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τιμή του χρυσού έχει καταφέρει να ολοκληρώσει τις συναλλαγές πάνω από τα 1.000 δολάρια σύνολικά δύο φορές, το Μάρτιο του 2008, ενώ οι traders εμφανίζονται επιφυλακτικοί για το αν θα διατηρηθεί στα υφιστάμενα επίπεδα βραχυπρόθεσμα. Το ιστορικό υψηλό της τιμής του χρυσού είναι στα 1.032 δολάρια.

Το δολάριο συνεχίζει να δείχνει αδύναμο, ενώ καθώς τα αμερικανικά χρηματιστήρια επανέρχονται σήμερα ενδέχεται παρατηρηθεί short covering που θα ωθήσει περεταίρω την τιμή του πολύτιμου μετάλλου”, τόνισε ο Kevin Kerr, πρόεδρος της Kerrtrade.com.




http://www.capital.gr/News.asp?id=808557

Σημ.axinosp:Ξεκίνησε το ράλι χρυσού . Με το δολάριο να κατρακυλάει και τις Τράπεζες να καταρρέουν παγκόσμια και τοπικά λόγω αυξημένων επισφαλών δανείων , ο χρυσός θα φτάσει το διχίλιαρο μέχρι να πεις κύμινο !!Για να μην ξεχνιόμαστε διαβάστε εδώ μια ανάλυση για το χρυσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: