Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Αυστρία: Από το 2010 σε τροχιά ανάπτυξης εκτιμά το Wifo( και μετά ξύπνησαν)

ΒΙΕΝΝΗ (Dow Jones) – Η οικονομία της Αυστρίας επέστρεψε στην ανάπτυξη από τις αρχές του δεύτερους εξαμήνου του έτους, με τη βοήθεια των εγχώριων και διεθνών πακέτων στήριξης και αναμένεται να παρουσιάσει το 2010 μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης απ΄ ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί, ανακοίνωσε σήμερα το Ινστιτούτο Οικονομικής Έρευνας της Αυστρίας, ή Wifo.

Παρά την επιστροφή στην ανάπτυξη νωρίτερα από το αναμενόμενο, το Wifo εξακολουθεί να εκτιμά ότι το ΑΕΠ θα συρρικνωθεί κατά 3,4% το 2009, αφήνοντας αμετάβλητες τις εκτιμήσεις του περασμένου Ιουνίου.

Το 2010, η παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη, καθώς και τα μέτρα στήριξης της οικονομίας και οι περικοπές στη φορολογία από την αυστριακή κυβέρνηση, αναμένεται να οδηγήσουν σε ανοδική τροχιά την οικονομία και να οδηγήσουν σε ανάπτυξη της τάξης του 1%, ανακοίνωσε το Ινστιτούτο, αναθεωρώντας ανοδικά την εκτίμηση για ανάπτυξη 0,5% του περασμένου Ιουνίου.

Οι νέες προβλέψεις του ινστιτούτου είναι πιο αισιόδοξες σε σχέση με την εκτιμήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την οικονομία της Αυστρίας.

Την περασμένη Δευτέρα το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι το αυστριακό ΑΕΠ αναμένεται να συρρικνωθεί 4% το 2009 και 0,3% το 2010.

© Dow Jones Newswires
http://www.capital.gr/News.asp?id=820416
Σημ.axinosp:Μήπως το Wifo και το ΔΝΤ έχουν χεστεί από το φόβο τους και λένε μαλακίες με το κίνδυνο ενός ΚΡΑΧ στην Αυστρία .Η επέκταση που έχουν κάνει οι Αυστριακές Τράπεζες στην Ανατολική Ευρώπη και τα κόκκινα δάνεια που έχουν βαρέσει οι Τράπεζες τους ,στέλνουν ρίγη στους απανταχού οικονομολόγους θυμίζοντάς τους ,το Κραχ του Μεσοπολέμου στην Αυστρία και την άνοδο του Ναζισμού στην Ευρώπη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: