Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Στο 9,7% εκτινάχθηκε η ανεργία στις ΗΠΑ! /Πέντε νέα τραπεζικά "λουκέτα" στις ΗΠΑ


Θα είναι όντως μεγάλη ειρωνεία αν η αμερικανική αγορά εργασίας μετατραπεί εν τέλει σε τροχοπέδη της παγκόσμιας οικονομικής ανάκαμψης. Διότι, ενώ η εικόνα άλλων μεγάλων οικονομιών βελτιώνεται αισθητά, τα στοιχεία από τις ΗΠΑ είναι εξόχως ανησυχητικά.
Χθες το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε ότι τον Αύγουστο οι αμερικανικές επιχειρήσεις περιέκοψαν 216.000 θέσεις εργασίας και ότι η ανεργία εκτινάχθηκε στο 9,7%, που είναι το υψηλότερο ποσοστό που καταγράφεται στις ΗΠΑ από το 1983! Στα 14,9 εκατομμύρια έφθασαν οι άνεργοι στις ΗΠΑ. Στη φωτογραφία υπάλληλος της Πολιτείας της Καλιφόρνιας βοηθά πολίτη στην αναζήτηση απασχόλησης.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=286867&dt=05/09/2009
Πέντε ακόμη τράπεζες υποχρεώθηκαν σε «λουκέτο» στις ΗΠΑ, οδηγώντας το συνολικό αριθμό των αμερικανικών ιδρυμάτων που πιάστηκαν στα δίχτυα της οικονομικής κρίσης από τις αρχές του τρέχοντος έτους στις 89......
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=807777
Σημ.axinosp:Πριν λίγους μήνες ο αριθμός των επιχειρήσεων που έχουν κλείσει έφταναν τις 1.5 εκατομμύρια και οι περιφερειακές Τράπεζες πάνω από 7.000 , τώρα ο αριθμός αυτός έχει αναθεωρηθεί μόνο προς τα πάνω !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: