Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

"Παγώνουν" οι πλειστηριασμοί(πόσο θα μας στοιχίσει άραγε ;)

Πάγωμα» των πλειστηριασμών για οφειλές έως και 200.000 ευρώ μέχρι το τέλος του έτους προβλέπει ρύθμιση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης που αναμένεται να κατατεθεί σύντομα στη Βουλή. Το θέμα, μαζί με αυτό των μεταχρονολογημένων επιταγών, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Οικονομίας με τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγαλύτερων τραπεζών, παρουσία του γενικού γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, παρουσία και του υπουργού Ανάπτυξης. Ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση κάνει κανονικά τη δουλειά της», απαντώντας έτσι στις αιτιάσεις του προέδρου της Ένωσης κ. Γ. Κασιμάτη για την ανάγκη βοήθειας από τις τράπεζες και συνεργασίας του χρηματοπιστωτικού συστήματος με τις επιχειρήσεις.

Επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι πρέπει να υπάρξει στήριξη των επιχειρήσεων από τις τράπεζες και αναφέρθηκε και στο ΤΕΜΠΜΕ, το οποίο έχει χρηματοδοτήσει τη ρευστότητα χιλιάδων επιχειρήσεων.

Ανέφερε ακόμη ότι η κυβέρνηση, με νομοθετική ρύθμιση που θα φέρει, θα διευκολύνει την ίδρυση επιχειρήσεων μειώνοντας την γραφειοκρατία.

Ο κ. Κασιμάτης, από την πλευρά του, είπε ότι η οικονομική κρίση είναι αναστρέψιμη, υπό την προϋπόθεση ότι θα προχωρήσουν άμεσα οι διαρθρωτικές αλλαγές και το κυβερνητικό πρόγραμμα για το ΕΣΠΑ.

Σημείωσε ακόμη ότι η ψυχολογία και το κλίμα των εκλογών δεν βοηθούν την οικονομία και τόνισε ότι «χρειάζεται διάλογος και να προωθηθούν όλα όσα έχουμε συμφωνήσει».

Ρεκόρ δεκαετίας

Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 10 ετών αναρριχήθηκε τον Ιούλιο η ανεργία σε 16 χώρες της ζώνης του ευρώ, φθάνοντας στο 9,5%, από 9,4% που ήταν τον Ιούνιο. Τα υψηλότερα επίπεδα ανεργίας καταγράφηκαν σε Ισπανία και Λετονία (με 18,5% και 17,4% αντίστοιχα) και τα χαμηλότερα στην Ολλανδία (3,4%) και την Αυστρία (4,4%).
http://www.skai.gr/articles/news/finance/Παγώνουνοιπλειστηριασμοί/
Σημ.axinosp:Πω πω κάτι φιλάνθρωπους Τραπεζίτες που έχουμε στην Ελλάδα , δεν θέλουν να κατάσχουν άλλα σπίτια , ΙΧ, ή οτιδήποτε άλλο έχει αξία για τις Τράπεζες Εύγε επιτέλους σκέφτονται το κοσμάκη τώρα που πλησιάζει το φθινόπωρο (!!!) Τώρα κάτι κακές γλώσσες λένε ότι οι επισφάλειες των Τραπεζών (τα απλήρωτα δάνεια) έφτασαν το 6% και αντί να δηλώσουν και νέες επισφάλειες απλά δεν τις εγγράφουν γιατί το ποσοστό τους θα ξεπεράσει το 8% των κεφαλαίων τους .Που σημαίνει ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την πιστωτική τους φούσκα και πρέπει να κλείσουν όπως γίνεται στην Αμερική και Ευρώπη με επισφάλειες μόνο 4.5% .Επειδή όμως εδώ είναι Μπανανία τα λυκόρνια οι Τραπεζίτες , καλούν τα γιουσουφάκια τους στη Κυβέρνηση και αμέσως δηλώνουν πάγωμα των πλειστηριασμών με κρυφό αντάλλαγμα την ακόμη περαιτέρω ενίσχυση των Τραπεζιτών ,γιατί αλλιώς το κράτος πρέπει να τους κλείσει .Τουτέστιν από χειμώνα ετοιμαστείτε για απίστευτους νέους φόρους με οποιαδήποτε κυβέρνηση ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: