Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Τα ΕΛΠΕ απορροφούν την Πετρόλα

Στη συγχώνευση με απορρόφηση της θυγατρικής τους εταιρίας Πετρόλα προχωρούν τα ΕΛΠΕ. Την απόφαση αυτή πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο των ΕΛΠΕ κατά τη συνεδρίασή του στις 27/8.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ως ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού, ορίσθηκε η 30η Σεπτεμβρίου 2009.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/09/2009_295069
Σημ.axinosp:Τελικά τα Ελληνικά Πετρέλαια έχουν καταλήξει να είναι ο κουβάς των πετρελαϊκών εταιρειών που μετά την BP Hellas και η Πετρόλα αγοράζεται απορροφάται από τα ΕΛΠΕ και κανείς από τα κόμματα δεν μιλάει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: