Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Σχέδια διαδοχής καταρτίζει η Rothschild

Ένα νέο επενδυτικό fund ύψους 500 εκατ. ευρώ σχεδιάζει να ιδρύσει η Rothschild, η μεγαλύτερη οικογενειακή τράπεζα του κόσμου.

Το νέο fund θα είναι το project με το οποίο θα ασχοληθεί ο 29χρονος Alexandre de Rothschild, ο οποίος εγκατέλειψε τη θέση του στην Argan Capital (την πρώην ευρωπαϊκή μονάδα private equity της Bank of America) για να εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση.

Ο Alexandre είναι ο γιος του προέδρου της τράπεζας, David de Rothschild (φωτ.).

Η Rothschild σκοπεύει να αγοράσει μειοψηφικά ποσοστά σε επιχειρήσεις με χαμηλό free float και κεφαλαιοποίηση από 100 έως 500 εκατ. ευρώ.

Όσοι γνωρίζουν επισημαίνουν ότι ο Alexandre de Rothschild προετοιμάζεται, με αυτό τον τρόπο, για να διοικήσει κάποτε την οικογενειακή επιχείρηση που μετρά περίπου έναν αιώνα ιστορίας
http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=38&artid=76368
Σημ.axinosp:Επιτέλους ένας αιώνας είναι αρκετός για τη καταστροφή που προκάλεσε στον πλανήτη η γ@μημένη αυτή οικογένια ας τους στείλουμε με τις δράσεις μας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: