Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Δαυίδ: "Η 3Ε υφίσταται υπέρμετρη φορολογία"

«Έχοντας επιλέξει ως έδρα μας την Ελλάδα, η εταιρία υφίσταται υπέρμετρη φορολογία». Αυτό δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Coca Cola 3E κ. Γιώργος Δαυίδ κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της εταιρίας, για να συμπληρώσει: «Οι απρόβλεπτες ή άστοχες αλλαγές στο φορολογικό πλαίσιο μπορεί να πλήξουν την ανάπτυξη».

Επισήμανε με έμφαση ότι «δεν είναι δυνατόν χωρίς να υπάρχει σταθερό φορολογικό περιβάλλον σε βάθος χρόνου η Ελλάδα να προσελκύσει μεγάλες επενδύσεις», ενώ έφερε ως παράδειγμα την καθυστέρηση άνω των 2 ετών λόγω της γραφειοκρατίας για τη δημιουργία μονάδας συμπαραγωγής θερμότητας και ηλεκτρισμού στο εργοστάσιό της στο Σχηματάρι, όταν όπως είπε μέσα στο 2009 έχει ξεκινήσει η λειτουργία 4 σε αντίστοιχες χώρες εκ των 16 προγραμματισμένων μονάδων συμπαραγωγής.

Για τον λόγο αυτόν πρότεινε να αλλάξουν οι δομές που αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες όπως είναι η γραφειοκρατία, η πολυνομία και τα κλειστά επαγγέλματα.

Επίσης σημείωσε με έμφαση: «Είναι σύνηθες σε περιόδους κρίσης κυβερνήσεις και εταιρίες να συνεργάζονται. Είμαστε έτοιμοι να συνεισφέρουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Δώρος Κωνσταντίνου σημείωσε ότι δεν προβλέπεται κάποια εξαγορά, για να συμπληρώσει: «Πάντα είμαστε ανοιχτοί σε ευκαιρίες για επέκταση σε νέες αγορές, εάν υπάρχουν ευκαιρίες και συμφωνεί και η TCCC». Σημείωσε ότι συνεχίζει το 3ετές επενδυτικό πρόγραμμα συνολικού ύψους 1,4 δισ. ευρώ.

Ανέφερε επίσης ότι η κρίση δεν έχει παρέλθει στη Ρουμανία, στη Βουλγαρία και στην Ελλάδα.

Σε ό,τι αφορά τα θέματα της γενικής συνέλευσης το σώμα των μετόχων ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,30 ευρώ ανά μετοχή, η πληρωμή του οποίου θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου. Επίσης εγκρίθηκε η διεύρυνση του σκοπού με την προσθήκη εδαφίου για την παραγωγή ενέργειας και τη δυνατότητα πώλησής της.
Euro2Day
Σημ.axinosp: Οχι άλλη φορολογία στις πλάτες της 3Ε, την κρίση να πληρώσει ο λαός .
Ρε συ Δαυίδ δεν πας να κάνεις τίποτα πίπες στην Μπίλντεμπεργκ, που είσαι και σχεδόν μόνιμο μέλος !!

3 σχόλια:

Ευρύνοος είπε...

Δέν φεύγουν λέω γω να πάνε αλλού να πουλάνε κοκα κολες;

φτιάχνουμε μιά χαρά λεμονάδες εδώ στο ελλάντα..

όσο για τα κτίρια αν φύγουν να γίνουν εργατικές κατοικίες..

παλιοχώριατος είπε...

Ας μας πει πρώτα για τις ανήθικες και παράνομες μονοπωλιακές τακτικές που εφαρμόζει,
και μετά να συζητήσουμε για τη φορολογία...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί παραπονιέται ο κ. Δαυίδ για την υπέρμετρη φορολογία, αφού έχει βρει τον τρόπο για να την αποφύγει???
Ο τρόπος απλός. Αγοράζει πολύ ακριβότερα το προϊόν από την μαμά εταιρία, απ' ότι οι υπόλοιπες θυγατρικές της Cocacola, με αποτέλεσμα η εγχώρια εταιρία να εμφανίζει ζημίες ή περιορισμένα κέρδη.

λίγα κέρδη = λίγοι φόροι
αλλά τα λεφτά τα έχει τσεπώσει η μαμά εταιρία!!!