Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Στο διαδίκτυο 92.000 απόρρητα έγγραφα των ΗΠΑ


Ο Τζούλιαν Ασάνζ, ο ιδρυτής του WikiLeaks, της οργάνωσης που διέρρευσε στο διαδίκτυο τα έγγραφα, είπε σε δημοσιογράφους ότι όσα αποκαλύφθηκαν τώρα «άγγιξαν μόνον την επιφάνεια» κι ότι η οργάνωσή του έχει στα χέρια της άλλα 15.000 έγγραφα. Τόνισε ότι χιλιάδες αμερικανικές επιθέσεις στο Αφγανιστάν θα μπορούσαν να ερευνηθούν για εγκλήματα πολέμου, παρόλο που επισήμανε πως αυτό εναπόκειται στα δικαστήρια να το κρίνουν. Από την πλευρά τους, ο Λευκός Οίκος, η Βρετανία και το Πακιστάν καταδίκασαν χτες τη διαρροή των απόρρητων αυτών εγγράφων, η οποία θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες στη στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ. Η αφγανική κυβέρνηση δήλωσε σοκαρισμένη από το συμβάν αλλά επέμεινε στο ότι πολλές από τις αποκαλύψεις δεν ήταν καινούργιες.

Συγκεκριμένα, τα απόρρητα έγγραφα καλύπτουν μερικές από τις γνωστές πτυχές του εννιάχρονου πολέμου: ότι οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις στόχευσαν εναντίον μαχητών χωρίς να περάσει κανείς ποτέ από δίκη, ότι Αφγανοί πολίτες σκοτώθηκαν κατά λάθος, ότι Αμερικανοί αξιωματικοί εκνευρίστηκαν από την αναφερόμενη συνεργασία των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών με τμήματα μαχητών που μάχονται τους Αμερικανούς. Παράλληλα, όμως, συμπεριελάμβαναν και επεισόδια με θύματα Αφγανούς πολίτες που σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα είτε βομβών των Ταλιμπάν είτε λαθών του ΝΑΤΟ σε μυστικές επιχειρήσεις κατά των Ταλιμπάν και δεν ανακοινώθηκαν ποτέ. Ακόμη ότι το Ιράν φέρεται να εμπλέκεται σε μια μεγάλη μυστική επιχείρηση χρηματοδότησης, εξοπλισμού των Ταλιμπάν και των Αφγανών πολεμάρχων που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα, ότι οι ειδικές μυστικές αμερικανικές δυνάμεις Task Force 273 ανέλαβαν αποστολές που είχαν ως στόχο τη σύλληψη ή τη δολοφονία ανταρτών.

Ο σύμβουλος σε θέματα εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, στρατηγός Τζιμ Τζόουνς, είπε ότι η δημοσίευση των ντοκουμέντων θέτει τις ζωές των Αμερικανών και των συνεργατών τους σε κίνδυνο, ότι οι αποκαλύψεις αφορούν την περίοδο Ιανουάριος 2004- Δεκέμβριος 2009, άρα κυρίως την προεδρία Τζορτζ Μπους και σίγουρα προτού ο νυν πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, ανακοινώσει τη στρατηγική του για το Αφγανιστάν. Ακόμη, το Πεντάγωνο δήλωσε πως ομάδες του ερευνούν τα έγγραφα για να εντοπίσουν το μέγεθος του προβλήματος κι ότι ίσως χρειαστούν εβδομάδες για να καταλήξουν σε σαφή εικόνα. Ο πρεσβευτής του Πακιστάν στην Ουάσινγκτον, Χουσεΐν Χακανί, συμφώνησε ότι οι αποκαλύψεις δεν αφορούν τη σημερινή κατάσταση του μετώπου στην οποία η χώρα του και οι ΗΠΑ μαζί προσπαθούν να νικήσουν την Αλ Κάιντα και τους Ταλιμπάν. Τέλος, ο Χαμίντ Γκιουλ, ο πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Πακιστάν, το όνομα του οποίου αναφέρεται συχνά στα απόρρητα έγγραφα, αρνήθηκε ότι δούλεψε ποτέ με τους Ταλιμπάν.
Αγγελιοφόρος
Σημ.axinosp:Αδελφές και παλικάρια γίνανε μαλιά κουβάρια, μετά τις αποκαλύψεις για τον βρώμικο πόλεμο του Αφγανιστάν.
300 δις δολάρια έχουν πληρώσει οι Αμερικάνοι φορολογούμενοι τρώγοντας αμάσητο το παραμύθι περί τρομοκρατίας και της ανύπαρκτης "Αλ Κάϊντα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: