Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Το κράτος – μπουρδέλο κάνει απογραφή των …”προϊόντων” του.

Ένα μικρό, αλλά πλήρως …”οργανωμένο” κράτος – μπουρδέλο (όπως η Ελλάδα μας), ΔΕΝ γνωρίζει τον αριθμό των υπαλλήλων του, και ζητά από τους ίδιους να δηλώσουν ότι ανήκουν στη …δούλεψή του.
Φανταστείτε, ότι αυτό το …”οργανωμένο” κράτος – μπουρδέλο, δεν μπορεί να έχει πάνω από 1.000.000 χαραμοφάηδων (όσοι εξ αυτών), κι’ όμως, δεν είναι σε θέση να μας πει, τον ακριβή αριθμό αυτών που πληρώνονται από το υστέρημα του Έλληνα μαλάκα φορολογούμενου (δηλαδή εμού).
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι αυτός αισχρός εργοδότης – “κράτος” που απασχολεί τους πάσης φύσεως αφισοκολλητές, αντί να τους …εγγράψει το ίδιο, ζητάει από τους κηφήνες – και πάλι όσοι εξ αυτών – να …εγγραφούν από μόνοι τους.

Αγαπητοί μου φίλοι…
Φέρτε στο νου σας κάποια …φανταστικά σενάρια.
Τί θα συνέβαινε αν ετούτη η ρημαδιασμένη χώρα, απασχολούσε λ.χ. 20 ή 30 εκατομμύρια δημόσιους …κηφήνες;
Τί θα συνέβαινε αν το “κράτος” μας, είχε τον πληθυσμό της …Κίνας;
Υπάρχει άραγε ανά τον κόσμο ιδιωτική επιχείρηση ή εργοστάσιο κ.λ.π. που να μην γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των υπαλλήλων του; Αποκλείεται.!
Τα λόγια είναι περιττά.!
Τί μπορεί να πει κανείς για ένα “κράτος” που δεν γνωρίζει ΟΥΤΕ τον αριθμό των συνταξιούχων του, αφού πολλοί εξ αυτών εισπράττουν 2-3-4 ατομικές συντάξεις, αλλά και συντάξεις πεθαμένων;
Τί μπορεί να πει κανείς για ένα “κράτος” που δίνει συντάξεις μαϊμού σε όποιον είχε την δυνατότητα να λαδώσει τα γρανάζια των …κωλοεπιτροπών “υγείας”;
Τί μπορεί να πει κανείς για ένα “κράτος” που δίνει αναπηρική σύνταξη τυφλού σε οδηγό σχολικού λεωφορείου;
Τί μπορεί να πει κανείς για ένα “κράτος” που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό παγκοσμίως – κι’ εδώ πρωτειά – αναπήρων, αναλογικά με τον πληθυσμό του, λες και μόλις τώρα τέλειωσαν για μας όλοι οι …πόλεμοι μαζί;
Τί μπορεί να πει κανείς για ένα “κράτος” που δίνει συντάξεις σε “αντιστασιακούς του …κώλου”, όταν αυτοί – τότε – ήταν ήδη αγέννητοι, και κάνανε …”αντίσταση” μέσα απ’ τα …γκογκόφια των …”προοδευτικών” πατεράδων τους;

I’ m sorry…
Δεν είχα την τιμή να δουλέψω σε μπουρδέλο, αλλά είμαι βέβαιος πως και η η πιο αγράμματη ιερόδουλος γνωρίζει επακριβώς τον αριθμό των …πελατών της, τόσο σε ημερήσια βάση, όσο και από την ώρα χορήγησης της αδείας ασκήσεως …επιτηδεύματος.
Δεν σας κουράζω άλλο.!
Διαβάστε την είδηση παρακάτω και βγάλτε όσα συμπεράσματα μποορείτε.
Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να τα δω στην σελίδα των σχολίων.

gianniotis
____________________________
Περισσότεροι από 750.000 …”υπολογίζεται” (ούτε αυτό το ξέρει) ότι θα είναι οι υπάλληλοι του δημοσίου, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, οι οποίοι θα έχουν απογραφεί μέχρι τη διορία που δόθηκε από την Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απογραφής Μισθοδοτούμενων από το Ελληνικό Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, στις 6 το απόγευμα σήμερα, τελευταία μέρα της απογραφής, ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων που είχε απογραφεί είχε φτάσει τους 751.000.
Πηγές πάντως του υπουργείου Εσωτερικών δεν αποκλείουν να δοθεί ολιγοήμερη παράταση, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο, για όσους υπαλλήλους δεν είχαν τη δυνατότητα να …απογραφούν.!
Εκφράζουν επίσης την ικανοποίησή τους για την επιτυχία του εγχειρήματος, το οποίο αναμένεται να επαναληφθεί και για τους υπαλλήλους του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Όπως έγινε γνωστό, υπάρχουν ήδη επαρκή στοιχεία, προς αξιοποίηση, από τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών, αν και η διασταύρωσή τους θα διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Από την 1η Νοεμβρίου οι υπάλληλοι θα πληρώνονται, μέσω τραπεζικών λογαριασμών, από τη νεοσυσταθείσα Ενιαία Αρχή Πληρωμής. Επίσης, θα δημιουργηθεί ενιαία ηλεκτρονική τράπεζα δεδομένων, με τα στοιχεία όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο, και το 2011, θα καθιερωθεί το ενιαίο μισθολόγιο.
Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί, θα υπάρχει για πρώτη φορά, από συστάσεως του ελληνικού κράτους, συνολική εικόνα για το προσωπικό, που μισθοδοτείται από το Δημόσιο.
___________
g: Άρα, μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε, ούτε πόσα πληρώνουμε, αλλά ούτε και τον αριθμό των νταβατζήδων στους οποίους τα “ακουμπάμε” – σαν μαλάκες – κανονικά και με το …νόμο.!
Κατόπιν τούτων, ανακαλώ το: …I’ m sorry.!
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: