Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Η Αμερική στα πρόθυρα ολοκληρωτικής κατάρρευσης

Των Paul Joseph Watson & Alex Jones (Prison Planet.com)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Αμερική και ολόκληρος ο δυτικός κόσμος, βρίσκεται στα πρόθυρα μίας καθολικής κατάρρευσης μετά την οποία η ζωή όπως την ξέρουμε, θα έχει ριζικά αλλάξει για να ξαναχτιστεί με βάση ένα ολοκληρωτικό μοντέλο διαχείρισης που θα ελέγχεται από τους ίδιους εγκληματίες που κατασκεύασαν την κρίση εξ αρχής.
Η Αμερική έχει μπει στο στόχαστρο για ένα οικονομικό, στρατιωτικό και κοινωνικό πραξικόπημα από τους θιασώτες της παγκοσμιοποίησης οι οποίοι γνωρίζουν ότι για να πειστούν οι πολίτες να αποδεχθούν ένα νέο τρόπο ζωής κάτω από την ασφυκτική επίβλεψη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θα πρέπει οι βασικές αξίες της ζωής όπως την γνώριζαν, να γίνουν τελείως σκόνη. Η ελευθερία, η ευημερία και η κοινότητα δεν έχουν θέση σε μια «μεταβιομηχανική επανάσταση» και κάθε επίθεση στο βιοτικό επίπεδο των αμερικανών πολιτών έχει σχεδιαστεί για να μολύνει και να μαράνει αυτά τα ιδανικά.
Έχουμε μπροστά μας ένα μοντέλο ‘πολεμιστή του δρόμου’ κατάρρευσης της κοινωνίας μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, εφόσον οι οντότητες που ενορχήστρωσαν την κρίση αφεθούν ανεξέλεγκτοι να εμφανιστούν ως ‘σωτήρες’ και να ιδρύσουν τον φασισμό της λιτότητας, της φορολογίας του άνθρακα, της "πράσινης οικονομίας" και της μετα-βιομηχανικής επανάστασης, που αναπόφευκτα θα ακολουθήσουν, εάν τα μέτρα αυτά μπορέσουν να περάσουν.
Το σχέδιο για την Αμερική είναι να βυθιστεί η χώρα στο χάος, ώστε όλα να διαλυθούν και να χωνευτούν ως μέρος της πορείας προς την παγκόσμια κυβέρνηση. Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να κάνουν στην Αμερική αυτό που έκαναν στον τρίτο κόσμο, με τη δημιουργία μιας κατώτερης τάξης φτωχών και απόρων που θα εξαρτώνται από την κυβέρνηση για κάθε ανάγκη τους.
Εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν συνθλιβεί οικονομικά στο σημείο εκείνο όπου, όπως μεγάλες εφημερίδες ανακοινώνουν, η χώρα οδεύει στην τρίτη μεγάλη ύφεση, όπου η ανεργία θα ξεφύγει τελείως και η εγκληματικότητα θα προχωράει ακάθεκτη, καθώς η αστυνομία, όπως τα ίδια τα αστυνομικά τμήματα ανακοινώνουν, δεν θα μπορεί πλέον να ανταποκριθεί σε τόσα εγκλήματα, και καθώς όλα καταρρέουν, την ίδια ώρα ο κόσμος, ενδιαφέρεται, όπως δείχνει το Yahoo.com, είναι το πώς ο Brad Pitt ξύρισε τα γένια του!

Την ίδια ώρα όμως, που καταρρέει η οικονομία και η κοινωνία, γύρω τους, οι Αμερικανοί ανησυχούν περισσότερο και διαμαρτύρονταν για την απόφαση ενός παίκτη του μπάσκετ να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα...

Ωστόσο, ένας αυξανόμενος αριθμός αυθόρμητων λαϊκών κινημάτων φέρνουν τώρα τους ανθρώπους κοντά, υπό το λάβαρο της δυσαρέσκειας απέναντι στην μεγάλη κυβέρνηση. Αυτό έχει οδηγήσει σε πολιτικές νίκες για την καταπολέμηση των κατεστημένων πολιτικών υποψηφίων, των οποίων τώρα απειλείται σοβαρά με εξασθένιση η δικομματική μονοπωλιακή τους δύναμη το Νοέμβριο. Αυτό έχει οδηγήσει τα άτομα που είναι κοντά στον Ομπάμα να επικαλούνται ανοιχτά την ανάγκη μιας ‘εγχώριας τρομοκρατικής επίθεσης’ ως το μόνο τρόπο για τη διάσωση της προεδρίας του και της ευρύτερης ατζέντας του συγκεντρωτικού συστήματος.


Οι παγκοσμιοποιητές βρίσκονται σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στον χρόνο για να καταστρέψουν τελείως όλα αυτά για τα οποία στάθηκε η Αμερική, ώστε να μπορούν να ανοικοδομήσουν τη χώρα ‘καθ 'ομοίωσίν’ τους. Για το λόγο αυτό οι κεντρικές τράπεζες εγκαταλείπουν σήμερα το αμερικάνικο δολάριο, ως μέρος της εξέλιξης προς ένα παγκόσμιο νόμισμα που θα υποστηρίζεται από μια παγκόσμια κεντρική τράπεζα η οποία θα γίνει το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα για τη νέα παγκόσμια τάξη.

Αυτός είναι ο λόγος που τώρα τα αστυνομικά τμήματα ανακοινώνουν ότι πλέον δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν σε μία ολόκληρη λίστα από εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένης και της διάρρηξης. Ένα ορισμένο επίπεδο ανομίας πρέπει να υπάρχει για να δικαιολογήσει το επερχόμενο ολοκληρωτικό αστυνομικό κράτος που αναπόφευκτα θα προκύψει μετά από μία ευρεία εξέγερση που αρχίζει να ξεσπάει.

Αυτός είναι ο λόγος που επιβάλλονται τα ακρωτηριασμένα ‘μέτρα λιτότητας’, ακόμη και όταν χάνονται τα πενιχρά εισοδήματα και οι θέσεις εργασίας. Οι βασικές υπηρεσίες θα ανέβουν στα ύψη ή θα αποκοπούν εντελώς, καθώς η Αμερική υποβάλλεται σε μία «θεραπεία σοκ», που έχουν γνωρίσει υποδεέστερα έθνη, σαν ένας τρόπος ‘ευνουχισμού’ του λαού που θα δεχθεί μία υποδεέστερη ζωή αθλιότητας και εξάρτησης. Οι τιμές της ενέργειας θα αυξηθούν μετά από τις καταστροφικές πρωτοβουλίες της «πράσινης οικονομίας», ενώ οι δρόμοι με διόδια, το πρόγραμμα Υγείας ‘Obamacare’, και κάθε είδους νέοι φόροι κατανάλωσης θα στεγνώσουν ό, τι διαθέσιμο εισόδημα έχει απομείνει.

Η παγκόσμια κυβέρνηση θα χτιστεί μέσα από τις στάχτες της παγκόσμιας ύφεσης που κατασκεύασαν οι οικονομικοί τρομοκράτες οι οποίοι έχουν θέσει σε κίνηση μια αλυσίδα γεγονότων που οδηγούν σε ένα και μόνο σκοπό, εκτός αν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε σωστά ποιοι είναι αυτοί οι παγκοσμιοποιητές.

Ο οποιοσδήποτε που βρίσκεται σε μια θέση ισχύος, που είναι μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, της Λέσχης Bilderberg ή της Τριμερούς Επιτροπής, είναι εχθρός της πατρίδας του, της Αμερικής και θα πρέπει να φύγει από τα γραφεία τους και να χαρακτηριστεί ως εγκληματίας που εργάζεται στο παρασκήνιο για να επιφέρει το τέλος των Ηνωμένων Πολιτειών ως πρώτο έθνος στον κόσμο.

Μόνο μέσω της έκθεσης και της πολιτικής βούλησης να αφαιρεθεί η επιρροή και η ισχύς των εν λόγω ατόμων μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα εξασθενίσει η επίδραση των εφιαλτικών σχεδίων τους για την Αμερική.

infowars
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: