Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Απόπειρα δωροδοκίας της ΓΓ του υπουργείου Πολιτισμού

Τη Γενική Γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού αποπειράθηκαν να δωροδοκήσουν, χρησιμοποιώντας ως δώρο ένα πολύ ακριβό φουλάρι και 10 χιλιάδες ευρώ, ένας δικηγόρος με την πελάτισσά του.

Στόχος τους ήταν να πιέσουν για τον αποχαρακτηρισμό της βίλας Ζωγράφου, που είναι διατηρητέο μνημείο, ώστε να ανεγερθεί στη θέση της εμπορικό κέντρο.

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Τα Νέα, όλα ξεκίνησαν στις 23 Ιουνίου και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου. Η γενική γραμματέας προήδρευε στη συνεδρίαση και έτσι ο δικηγόρος που την αναζήτησε, άφησε ένα δώρο για εκείνη στο γραφείο της.

Μαζί με το δώρο η ίδια βρήκε και έναν φάκελο, ο οποίος ωστόσο ανοίχθηκε παρουσία τριών μαρτύρων και διαπιστώθηκε ότι περιείχε χαρτονομίσματα αξίας 10.000 ευρώ.

Ήδη είχε ενημερωθεί ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος και στη συνέχεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Τα στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού ενημέρωσαν τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και ακολούθως τον διοικητή της Ασφάλειας Αττικής. Αμέσως οργανώθηκε ένα σχέδιο για τη σύλληψη των δύο ατόμων, το οποίο είχε αίσιο τέλος, με την ομολογία της απόπειρας δωροδοκίας και τη σύλληψή τους.

Euro2Day

Σημ.axinosp:Μετά τα laptop και τις επιστολές βόμβες ποιός τολμάει να πάρει "δωράκια"στο γραφείο του. Ο δικηγόρος πρέπει να διαγραφεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο λόγω βλακείας, γιατί θα μπορούσε να κάνει κατάθεση τα λεφτά σε offshore εταιρείες (βλέπε Τσοχατζόπουλο) και να μην ανοίξει ρουθούνι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: