Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Καλιφόρνια: Σε κατάσταση έκτακτης χρηματοοικονομικής ανάγκης

Σε κατάσταση «έκτακτης χρηματοοικονομικής ανάγκης» κήρυξε την Καλιφόρνια ο κυβερνήτης της πολιτείας Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ασκώντας έτσι πίεση στους βουλευτές να εγκρίνουν τον πολιτειακό προϋπολογισμό, που ήδη έχει καθυστερήσει έναν μήνα.

Η οικονομία της Καλιφόρνιας, η 8η μεγαλύτερη του κόσμου, αντιμετωπίζει υπέρογκο έλλειμμα προϋπολογισμού, το οποίο ανέρχεται στα 19 δισ. δολάρια.Κατά τον Σβαρτζενέγκερ, χωρίς προϋπολογισμό, η πολιτειακή κυβέρνηση δεν θα έχει πόρους στα ταμεία της παρά μόνο έως τον Οκτώβριο.

Ταυτόχρονα, διέταξε τους περισσότερους από τους δημόσιους υπαλλήλους να πάρουν άδεια 3 ημέρων τον μήνα, άνευ αποδοχών.
Νωρίτερα τον τρέχοντα μήνα, ο κυβερνήτης είχε δώσει εντολή για πληρωμή 200.000 δημοσίων υπαλλήλων με τον κατώτατο μισθό, λόγω έλλειψης προϋπολογισμού.
Ωστόσο, από τα μέτρα αυτά εξαιρούνται οι υπάλληλοι σε νευραλγικούς κλάδους που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια, όπως η τροχαία και η πυροσβεστική, αλλά και οι εφορίες.

Καθημερινή

Σημ.axinosp:Η Καλιφόρνια μας δείχνει προς τα που οδεύει το παγκόσμιο Καπιταλιστικό μοντέλο. Δεκάδες οικοδομικά τετράγωνα έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι γιατί οι ιδιοκτήτες έχουν φύγει είτε λόγω κατάσχεσης τους σπιτιού τους, είτε τους έχει κοπεί το ρεύμα και το νερό γιατί δεν έχουν να πληρώσουν(!!). Η πραγματική ανεργία στην Αμερική έχει φτάσει στο 25%

Δεν υπάρχουν σχόλια: