Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Αλλαγή του ιαπωνικού αμυντικού δόγματος προτείνει έκθεση σοφών

Μια κυβερνητική επιτροπή η οποία πρόκειται να παραδώσει το πόρισμά της στις αρχές Αυγούστου στην ιαπωνική κυβέρνηση όπου σύμφωνα με το οποίο η χώρα στερείται μακροπρόθεσμου αμυντικού δόγματος λαμβανομένης υπόψη και της γεωγραφικής της εγγύτητας με την Κορεατική χερσόνησο και τα στενά της Ταιβάν. Η έκθεση που θα υποβληθεί στον Ιάπωνα πρωθυπουργό Naoto Kan θα περιλαμβάνει προτάσεις για την τροποποίηση του αμυντικού δόγματος της χώρας η υλοποίηση των οποίων θα πρέπει να ξεκινήσει από τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Αν και λεπτομέρειες για την αναδιαμόρφωση της αμυντικής πολιτικής της Ιαπωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές εντούτοις πληροφορίες αναφέρουν πως στο προσχέδιο των προτάσεων γίνεται λόγος για την μετακίνηση στρατιωτικών δυνάμεων σε νησίδες στο νοτιοδυτικό μέρος της χώρας όπου η παρουσία του κινεζικού Ναυτικού θεωρείται αρκετά έντονη.

Στο προσχέδιο γίνεται ακόμη λόγος πως το υφιστάμενο αμυντικό δόγμα της χώρας διαμορφώθηκε στα χρόνια του «ψυχρού πολέμου» αλλά σήμερα θεωρείται «ανεπαρκές» αντίθετα είναι ανάγκη αυτό να γίνει ενεργητικότερο σε περιπτώσεις κρίσεων στην χερσόνησο της Κορέας και τα στενά της Ταιβάν. Ένα από τα σημαντικά σημεία της έκθεσης είναι η πρόταση για άρση της απαγόρευσης ανάπτυξης και κατοχής πυρηνικών όπλων, πρόταση όμως που είναι πιθανό να προκαλέσει μέσα στη χώρα. Προτείνεται ακόμη η χαλάρωση των απαγορεύσεων περί εξαγωγής όπλων παροτρύνοντας την κυβέρνηση για συνεργασίες στην ανάπτυξη νέων οπλικών συστημάτων με τις ΗΠΑ αλλά και άλλες συμμαχικές χώρες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Αυτοί (Κινέζοι,Κορεάτες,Ιάπωνες) το βλέπω θα σκοτωθούν άσχημα, σε λίγο καιρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: