Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Λουκέτο και σε ΔΕΚΟ αν δεν πληρώνουν εισφορές

Να βάλει «λουκέτο» ετοιμάζεται η κυβέρνηση σε επιχειρήσεις αλλά και σε ΔΕΚΟ, οι οποίες δεν καταβάλλουν τα χρέη τους προς το ΙΚΑ αλλά και τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία.

Την «απειλή» αυτή διατύπωσε ο υπουργός Εργασίας Αν. Λοβέρδος κατά τη χθεσινή ακρόαση του νέου διοικητή του ΙΚΑ, Ρ. Σπυρόπουλου.

Το κυβερνητικό στέλεχος έθεσε ως χρονικό όριο για την τακτοποίηση των χρεών τις αρχές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

«Εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο με τον ασφαλιστικό νόμο που ψηφίσαμε πρόσφατα μειώνοντας κατά 80% τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις. Για όσους δεν υπαχθούν στη ρύθμιση ώς τις αρχές Οκτωβρίου θα εφαρμόσουμε τον νόμο χωρίς εξαιρέσεις και θα κλείσουμε εταιρείες. Και αν με ρωτάτε τι θα κάνουμε με τις ΔΕΚΟ που χρωστούν, η απάντηση είναι ότι θα κλείσουν και αυτές», δήλωσε ο υπουργός.

Την ίδια στιγμή, ο νέος διοικητής του ΙΚΑ έδωσε στοιχεία για την έλλειψη αξίας των ακινήτων που ανήκουν στην περιουσία των Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σπυρόπουλος είπε ότι οι αντικειμενικές τους αξίες κυμαίνονται στα 2,2 δισ. ευρώ και αποφέρουν έσοδα 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ με ορθολογικότερη διαχείριση θα μπορούσαν να αποφέρουν 200 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος γνωστοποίησε επ' αυτού πως από ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο που διαθέτει το ΙΚΑ στην οδό Πανεπιστημίου, το οποίο περιλαμβάνει και το «Ρεξ», εισπράττει από ενοίκια τρία ευρώ ανά τ.μ., όταν το Ιδρυμα καταβάλλει στις πιο υποβαθμισμένες περιοχές για ακίνητα που χρησιμοποιεί 11 ευρώ ανά τ.μ.

Κατά τη συνεδρίαση ετέθη και το ζήτημα των παράνομων συντάξεων που λαμβάνουν συγγενείς ασφαλισμένων που έχουν αποδημήσει.

Ο κ. Σπυρόπουλος είπε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα διότι, όπως έχει προκύψει από το μητρώο του Ιδρύματος, καταβάλλονται 8.500 συντάξεις σε ασφαλισμένους που είναι μεγαλύτεροι από 105 χρόνων.

Ελευθεροτυπία

Σημ.axinosp:Και να δεις που τον Οκτώβρη οι ΔΕΚΟ θα χρωστάνε ακόμα, όλως τυχαίως και τι να κάνει ο υπουργός, πρέπει να κρατήσει τον λόγο του και να τις κλείσει.
Βέβαια μην ανησυχείτε μετά το κλείσιμο των ΔΕΚΟ θα παρατηρηθεί ένας αστραπιαίος επενδυτικός οργασμός και ως δια μαγείας όλες οι πρώην ΔΕΚΟ κτίρια, εξοπλισμοί και κάποιοι υπάλληλοι, θα μεταλλαχθούν σε ιδιωτικές υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, έτσι το όνειρο του ΣΕΒ για λιγότερο κράτος θα γίνει πραγματικότητα.
Λοβέρδο , συγνώμη που το λέω αλλά το παλούκωμα από τον κόσμο τελικά δεν σε βλέπω να το γλυτώνεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: