Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ 11 - ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ & Moon Rising Part 3












Σημ.axinosp: Δείτε τι έστησαν οι Αμερικάνοι για να μας πείσουν (προσέξτε μετά 2.32 λεπτό του παρακάτω βίντεο), ότι πήγαν να πάρουν μερικές πέτρες από την Σελήνη μόνο και να βάλουν την σημαία τους !!
Στο 5.15 του παρακάτω βίντεο ο πρώην Αμερικάνος Στρατηγός Ross Dedrickson μας λέει ότι έριξαν πυρηνικά στην Σελήνη και οι επόμενοι ομιλητές πρώην στρατιωτικοί μας επιβεβαιώνουν ότι τα πυρηνικά τα έχουν για τους εξωγήινους που θα έκαναν το λάθος να μας επισκεφτούν!!

Ο πόλεμος των άστρων (SDI) του Αμερικάνου προέδρου Ρήγκαν που δήλωνε ότι ο λόγος που έγινε ήταν για την άμυνα της γης(!!) και οι διαστημικές πυρηνικές νάρκες του Σοβιετικού Γκορμπατσόφ, που και καλά ήταν η απάντηση στην Αμερικάνικη κούρσα των Διαστημικών πια εξοπλισμών και αν σκεφτούμε και τους 13.000 δορυφόρους που περιστρέφονται γύρω από την γη πάρα πολλοί από αυτούς τροφοδοτούνται με πυρηνική ενέργεια τότε έχουμε ένα πρώτης τάξης ναρκοπέδιο που θα ανατιναχτεί όταν κάτι εξωγήινο πλησιάσει στον πλανήτη μας.

Μόνο που αυτή την φορά βγαίνουν πρώην αξιωματούχοι, την προηγούμενη εβδομάδα, και λένε ότι, όταν εμφανίζονταν ΑΤΙΑ επάνω από βάσεις οι Διηπειρωτικοί πυρηνικοί πύραυλοι Μίνιουτμαν, το καμάρι των Αμερικής απλά "απενεργοποιούνται" (!!).

Κάποιοι στο διαδίκτυο λένε ότι οι εξωγήινοι, θα κάνουν σε λίγο καιρό την εμφάνιση τους μαζικά, και ότι θα αλλάξουν τον ρου της ανθρώπινης ιστορίας, μπορεί να γίνει αυτό, μπορεί και όχι όσο ζω, αλλά αν ήσαν πραγματικά εχθρικοί, δεν θα έπρεπε ο ΟΗΕ ή η G20 έστω να μας προετοίμαζαν όλους τους κατοίκους του πλανήτη για έναν πόλεμο μέχρις εσχάτων, να έχουμε εμπιστοσύνη στους ηγέτες μας, λέμε τώρα, και να είμαστε μονιασμένοι, ταϊσμένοι, όχι άνεργοι, αλλά ασφαλείς εναντίον του κοινού εξωγήινου εχθρού ;
Έπρεπε θα μου πείτε, τότε γιατί στα σκατά δεν το κάνουν παρά μόνο διαλύουν τον πλανήτη οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά που αν τελικά δεν έρθουν οι εξωγήινοι εισβολείς τα επόμενα δύο με τρία χρόνια, θα μας έχουν πεθάνει οι ντόπιοι αφέντες καπιταλιστές.
Γιατί με την διάλυση του πλανήτη που συντελείτε από τους παγκόσμιους ηγέτες μας είναι σαν να μας λένε δεν σας έχουμε ανάγκη ότι σας αρπάξουμε και μετά θα την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια για άλλη γειτονιά. Το χάος που θα δημιουργηθεί θα είναι καλό για εμάς να την κοπανήσουμε και από εκεί και πέρα βγάλτε τα μάτια μόνοι σας, εμείς θα είμαστε μέσα σε υπόγεια καταφύγια ή κατά άλλους σε διαστημόπλοια και θα την περνάμε μπέικα(!!)


Δεν υπάρχουν σχόλια: