Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Εκθετικά αυξανόμενες ηλιακές εκλάμψεις μπορεί να προκαλέσουν την συνείδησή μας να “πετάξει” έξω από το σώμα μας το 2012, ένα καταπληκτικό φαινόμενο

India Daily
18_9 _2005
Ματάφραση:axinosp

Η πολική αναστροφή του Ήλιου σε κύκλο ενός εκατομμύριου ετών , δημιουργεί τεράστιες ηλιακές εκλάμψεις. Η Μαγνητόσφαιρα της Γη αντιστέκεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο ηλιακός άνεμος, με τη μορφή ηλεκτρομαγνητικής καταιγίδας είναι επιζήμιος με πολλούς τρόπους. Αλλά οι επιστήμονες αναρωτιούνται αν αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα γύρω στο 2012 όταν ο ηλιακός άνεμος θα κορυφωθεί. Υπάρχει η πιθανότητα να βιώσουμε εξωσωματική εμπειρία το 2012. Θα εξαρτηθεί από την ένταση των ηλιακών καταιγίδων που θα αντιμετωπίζει η γη και κατά πόσο η Μαγνητόσφαιρα της γης μπορούν να μας προστατεύσει. Εάν η ηλιακή καταιγίδα είναι υπερβολική, τότε η συνείδηση μας, θα “πετάξει” έξω από το σώμα μας το 2012.

Μια ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα είναι ένα έντονο φαινόμενο όπου μια περιοχή του σύμπαντος δέχεται ένα πολύ ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Αυτό είναι περίπου ανάλογο με μια καταιγίδα. Η κανονική βροχή δεν αποτελεί απειλή, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο σε μεγάλες ποσότητες. Το ίδιο ισχύει και για τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Σε μικρές ποσότητες, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δεν προκαλούν σημαντική αναστάτωση στα ηλεκτρονικά συστήματα. Ωστόσο, σε μεγάλες ποσότητες, μπορούν να προκαλέσουν φορτισμένα σωματίδια (για παράδειγμα, καλώδια) και να αισθάνονται μια σημαντική δύναμη, να τα μετακινεί. Δεδομένου ότι τα καλώδια δεν είναι συνήθως ελεύθερα να κινηθούν, η ροή των ηλεκτρονίων μπορεί να γίνει εξαιρετικά διαταράξιμη. Αυτό μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για ευαίσθητα συστήματα, όπως αυτά που βρίσκονται σε ευαίσθητους ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς ευαίσθητους σε αυτές τις διαταραχές.

Το γήινο μαγνητικό πεδίο είναι της τάξης των 10 microtesla, που δεν προκαλεί σημαντικά προβλήματα στα υπάρχοντα συστήματα. Οι ηλεκτρομαγνητικές καταιγίδες βαθμολογούνται σε μεγέθη των millitesla έως ολόκληρων μονάδων μέτρησης tesla. Με τα καλώδια, τέτοια έντονα πεδία μπορούν να δημιουργηθούν μόνο, λόγω εγγύτητας του καλωδίου με ένα απίστευτο ποσό ρεύματος. Η εν λόγω εγγύτητα θα μπορούσε να επιτρέψει στα ηλεκτρόνια να κάνουν "άλμα" από το καλώδιο σε ό, τι ήταν γύρω από αυτό (όπως κάνουν στο μπουζί), και το ποσό του ρεύματος θα ήταν μοιραίο για τους ανθρώπους.

Είναι δυνατόν, ο έντονος ηλιακός άνεμος να μας αναγκάσει να αισθανθούμε εξωσωματικές εμπειρίες. Οι μορφές ζωής στο σύμπαν είναι αντικείμενα ενέργειας μηδενικού σημείου Ζero Point Energy Modules (ZPEM) και η φύση τους είναι ηλεκτρομαγνητική με συγκεκριμένες συχνότητες ταλάντωσης. Η ακραίες ηλιακές καταιγίδες από τον ήλιο μπορεί να προκαλέσει στις ZPEM μορφές πάνω στη γη το φαινόμενο να χάσουν την φυσική τους σύνδεση με το σώμα τους καθώς η φυσική τους συχνότητα ταλάντωσης, θα διαταραχθεί.

Στην περίπτωση αυτή θα βιώσουμε για ένα έτος περίπου κάτι καταπληκτικό με την εξωσωματική εμπειρία. Ας ελπίσουμε ότι, τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί. Ο ηλιακός άνεμος μπορεί να μην είναι τόσο έντονος και η Μαγνητόσφαιρα της γης θα είναι σε θέση να μας προστατεύσει.

Εάν η συνείδησή μας “πετάξει” έξω από το σώμα μας το 2012 για προσωρινό χρονικό διάστημα λίγων χρόνων, όλα τα ανθρώπινα όντα θα ανησυχούν λιγότερο για τον υλικό κόσμο και θα επικεντρωθούν περισσότερο στις πνευματικές τους ανάγκες. Ο κόσμος μπορεί πραγματικά να γίνει ένα πολύ ειρηνικό μέρος.

Σημ.axinosp:Σε προηγούμενη ανάρτηση μου είχε πέσει πολύ δυσπιστία στον αν θα γίνουμε "πυγολαμπίδες" , όπως είπε χαριτολογώντας ένας φίλος στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Φυσικά για να ισχύσουν τα όσα λέει το συγκεκριμένο βίντεο θα πρέπει ο Ήλιος να δημιουργήσει μια τεράστια ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα "τόσο δυνατή που θα μπορούσε όχι μόνο να σβήσει τους τηλεπικοινωνιακούς μας δορυφόρους, αλλά και να υπερφορτώσει τους μετασχηματιστές των επίγειων δικτύων διανομής ρεύματος, επιφέροντας «μπλακάουτ» σε μεγάλες περιοχές του πλανήτη." αυτό όμως θα γίνει όπως μας λέει η ΝΑΣΑ στο άρθρο του Βήματος και μάλιστα το 2012!!
Η γνωστή για τις αποκρύψεις της ΝΑΣΑ όμως ανακάλεσε στην αρχή τις προβλέψεις της για Ηλιακές καταιγίδες το 2012 και μιλούσε στην αρχή για 2010 με 2011 , μετά άλλαξε τις προβλέψεις τις για μέσα Μαΐου του 2013, μακρυά από το περιβόητο 2012, για να ησυχάσει τις αντιδράσεις περί τέλους του κόσμου, που κάποιοι απατεώνες βγήκαν να παρουσιάσουν με βιβλία και διαλέξεις.
Τελικά επειδή "ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον" και τον Ιούνιο του 2010 όπως μας λέει το σχετικό βίντεο, πρέπει να προετοιμαστούμε για ενα μοναδικό Ηλιακό φαινόμενο("To Prepare For A Once In A Lifetime Solar Event")
οπου όπως λέει ο Dr Richard Fisher, head of NASA's Heliophysics Division "ξέρουμε ότι αυτή έρχεται(η ηλιακή καταιγίδα) αλλά δεν ξέρουμε πόσα άσχημα θα είναι",..."θα μπορούσε να χτυπήσει όλη τη χώρα θα μπορούσε να είναι περισσότερο από αυτό". ο συγκεκριμένος επιστήμονας παραδέχεται στο βίντεο αυτό πως η Αμερικάνικη Κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για το χάος που θα προκληθεί φυσικά, στέλνοντας τον Καπιταλισμό και τον σύγχρονο πολιτισμό του πλανήτη στα χρονοντούλαπα της Ιστορίας.
Στη συνέχεια του βίντεο μας λένε ότι η Μαγνητόσφαιρα της γης στο ύψος του Ισημερινού έχει μια τεράστια τρύπα και ξέρετε τι σημαίνει αυτό με βάση το άρθρο της India Daily θα γίνουμε τελικά "πυγολαμπίδες".






Βάλε και την μυστήρια κατάρρευση της Θερμόσφαιρας που ανακοίνωσε η ΝΑΣΑ στις 15 Ιουλίου 2010 τότε το κυδώνι έδεσε !!
Για να μην νομίζεται ότι τα δημοσιεύματα αυτά είναι παλιά και ότι κάτι έχει αλλάξει πάρτε και ένα σημερινό για να κάτσει καλά η κεραμίδα "Nasa warns solar flares from 'huge space storm' will cause devastation", μετάφραση, "Η Nasa προειδοποιεί ότι οι ηλιακές εκλάμψεις από την «τεράστια διαστημική θύελλα» θα προκαλέσουν καταστροφή" μας λέει σήμερα η Τelegraph, φυσικά το μπάζο που θα γίνει η γη μας το λένε ότι θα γίνει το 2013 , ποτέ , μακρυά τζιζ κακό από το δαιμονικό 2012.

Ε ρε πλάκα που έχει η ΝΑΣΑ. Χτές ο Βασίλης Αγγελόπουλος από το UCLA, κύριος ερευνητής της αποστολής THEMIS ξαναβρήκε δύο "χαμένα" διαστημικά οχήματα που η ΝΑΣΑ τα είχε εκτοξεύσει μαζί με άλλα τρία για να μετρήσουν τις γεωμαγνητικές καταιγίδες
η είδηση είναι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: