Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Παραίτηση του Κοέν ζητεί το 61%


Παραίτηση του πρωθυπουργού Μπράιαν Κοέν ζητεί το 61% των Ιρλανδών, μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε χθες, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στην Ιρλανδία πιστεύει πως ο Κοέν θα πρέπει να παραιτηθεί πριν από τις επόμενες εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν το 2012.

Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση της Ιρλανδίας αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες πως η διάσωση των τραπεζών θα κοστίσει... 50 δισ. ευρώ, ενώ το δημόσιο έλλειμμα αγγίζει το 32%. Τα στοιχεία που παρουσίασε η κυβέρνηση συνεπάγονται με νέο σκληρό πακέτο λιτότητας, μετά τα μέτρα-σοκ που επιβλήθηκαν το 2009.

Οπως υποστηρίζουν αναλυτές, μεγάλη είναι η απογοήτευση των πολιτών που πίστεψαν πως η Ιρλανδία έχει επανέλθει στον δρόμο της ανάκαμψης από το πρώτο κιόλας τρίμηνο του 2010. Το ηλεκτρισμένο κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους όσο και εντός του κυβερνώντος κόμματος είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, να οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση του Κοέν, ο οποίος ελέγχει το κοινοβούλιο με ισχνή πλειοψηφία.

Έθνος
Σημ.axinosp:Τι να πείς για μια χώρα που οι πολίτες της είναι απογοητευμένοι γιατί "πίστεψαν πως η Ιρλανδία έχει επανέλθει στον δρόμο της ανάκαμψης από το πρώτο κιόλας τρίμηνο του 2010". Καλά τελείως μεθυσμένοι είναι σε αυτή η χώρα , μάλλον αφου έβγαλαν πρωθυπουργό το γιό ενός μπάρμαν, που και ό ίδιος δούλευε σε μπαρ.
Ο Κοέν μάλλον με μπύρες κέρασμα πήρε τις εκλογές γιατί απλά, ήξερε τι μαλάκες είναι οι συμπολίτες του, και όταν θα πήραν χαμπάρι τι μαλακίες έκανε σαν πρωθυπουργός θα τους πήρε κανένα εξάμηνο μέχρι να ξεμεθύσουν.
Τώρα τι πρέπει να κάνουν οι Πολιτικοί για να σώσουν την Ιρλανδία
απλά πρέπει να επιβάλουν νέο σκληρό πακέτο λιτότητας, πως θα το περάσουν το νέο πακέτο , δώστε δωρεάν μπύρες στο λαό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: