Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Γαλλία: 9 ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας στη φυλακή για παιδεραστία

Η Καθολική Εκκλησία της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι 9 ιερείς της βρίσκονται στη φυλακή για πράξεις παιδεραστίας και 51 είναι αντικείμενο έρευνας σε μία χώρα που δεν γνώρισε ανάλογο σκάνδαλο ευρείας κλίμακας τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το καλοκαίρι από την Διάσκεψη των Ιερέων της Γαλλίας (CEF) 9 ιερείς βρίσκονται στη φυλακή για παιδεραστία, 51 είναι αντικείμενο έρευνας και ακόμα 45 έχουν εκτίσει την ποινή τους, σύμφωνα με την Καθολική Εκκλησία, η οποία όμως δεν διευκρίνισε τη διάρκεια της ποινής των ιερέων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη φυλακή.

Η Καθολική Εκκλησία της Γαλλίας εξέδωσε για πρώτη φορά το 2000 μία πρώτη εκδοχή ενός εγχειριδίου για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι ιερείς απέναντι στα παιδιά, το οποίο όριζε ποιες πράξεις θεωρούνται παιδεραστία και πώς πρέπει οι ιερείς να «δρουν και να αντιδρούν» (δηλαδή πώς να τις καταγγέλλουν).

Η γαλλική Καθολική Εκκλησία ασχολήθηκε με το θέμα ήδη από το 2000 διότι τότε διώχθηκε για πρώτη φορά ένας ιερέας επειδή δεν «κατήγγειλε πράξεις παιδεραστίας» από ιερέα της επισκοπής του.

Την ίδια χρονιά η παιδεραστία εγγράφηκε στην ημερήσια διάταξη της συνόδου των ιερέων, ενώ η CEF δημιούργησε μία «ομάδα επαγρύπνησης» και αποφάσισε να δημοσιεύσει μία παιδαγωγική εγκύκλιο σχετική με το θέμα.
Καθημερινή
Σημ.axinosp:Ευτυχώς οι δικοί μας Ορθόδοξοι Ιερείς είναι "καθαροί" σε αυτό το θέμα, ασχολούνται με πιο σοβαρά θέματα πχ. Real Estate (Βατοπαίδι), αν δεν με πιστεύετε ψάξτε και το blog του Ροίδη γιαυτό το θέμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: