Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Και σ’ ανώτερα!

Ο πρωθυπουργός της Κίνας μιλάει στην ελληνική Βουλή και γνωρίζει την αποθέωση από τους βουλευτές, επειδή δηλώνει πως βούτηξε το ψωμί στο λάδι και του άρεσε. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Βουλής της χώρας όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία απονέμει το χρυσό μετάλλιο της ελληνικής Βουλής στον πρωθυπουργό μιας χώρας στην οποία δεν γίνονται ελεύθερες εκλογές, δεν υπάρχει ελευθερία της έκφρασης, καταπατώνται τα ανθρώπινα δικαιώματα και χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται στις φυλακές και βασανίζονται επειδή διαφωνούν με το καθεστώς. Αν δεν πρόκειται για μια ιδιόμορφη αίσθηση του χιούμορ από την ελληνική κυβέρνηση, τότε πρόκειται για μια κίνηση απελπισίας μπροστά στη χρεοκοπία.
Πιτσιρίκος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και που εισαι ακομη πιτσιρικο.........οταν επελθει και η κινεζοποιηση της υμετερας κοινωνιας,τοτε να δεις χειροκροτηματα!!!