Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Αντιδρά ο πρόεδρος του Μεξικού στα σχέδια της Καλιφόρνια για τη νομιμοποίηση της Μαριχουάνα


Σφοδρή αντίδραση συναντά στο Μεξικό και μάλιστα από τον ίδιο τον πρόεδρο της χώρας Felipe Calderon για τα σχέδια της πολιτείας της Καλιφόρνια για τη νομιμοποίηση της Μαριχουάνα, λέγοντας πως η προτεινόμενη νομιμοποίηση ουσιαστικά υπονομεύει τον αγώνα που δίνει η χώρα του κατά των καρτέλ των ναρκωτικών. Ο πρόεδρος του Μεξικό σε συνέντευξη που έδωσε στην πόλη Tijuana δήλωσε πως είναι απογοητευμένος από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ η οποία χρόνια πίεζε το Μεξικό να εντείνει τον αγώνα του κατά των καρτέλ των ναρκωτικών και τώρα δεν κάνει τίποτα για να εμποδίσει τα σχέδια της Καλιφόρνια για τη νομιμοποίηση του συγκεκριμένου ναρκωτικού.

«Νομίζω πως δεν έχουν την ηθική υπόσταση στο να κατηγορούν τους Μεξικανούς αγρότες που εξαιτίας της τραγικής τους οικονομικής τους κατάστασης αναγκάζονται να καλλιεργούν Μαριχουάνα για να ικανοποιήσουν την ακόρεστη ανάγκη για ναρκωτικά της αμερικανικής αγοράς» είπε ο Μεξικανός πρόεδρος. Η «Πρόταση 19» -όπως λέγεται το προτεινόμενο ψήφισμα- της πολιτείας της Καλιφόρνια έχει πυροδοτήσει αμέτρητες αντιδράσεις και μέσα στις ΗΠΑ. Πολλοί λένε πως εάν αυτό ισχύσει θα βοηθήσει στο να σταματήσει ο πόλεμος που διεξάγεται στο Μεξικό εδώ και τέσσερα χρόνια τώρα κατά των καρτέλ των ναρκωτικών και έχει στοιχίσει τη ζωή σε 30.000 περίπου άτομα, ενώ άλλοι προειδοποιούν πως τα καρτέλ των ναρκωτικών θα στραφούν σε άλλα ναρκωτικά όπως η κοκαίνη, η ηρωίνη και οι μεθαμφεταμίνες.

Η υπόθεση πάντως της νομιμοποίησης της Μαριχουάνα έχει αποκτήσει και αρκετούς οπαδούς και μέσα στο συντηρητικό κόμμα «Εθνικής Δράσης» του Calderon λέγοντας πως είναι ώρα να τεθεί τέλος στην ατελέσφορη στρατηγική του πολέμου κατά των καρτέλ. Το Μεξικό έχει νομιμοποιήσει τη χρήση μικρών ποσοτήτων άλλων «μαλακών» ναρκωτικών αλλά όχι της Μαριχουάνα και εάν η πρόταση 19 γίνει νόμος στην Καλιφόρνια και κάτι τέτοιο θα πρέπει να ισχύσει και εδώ δηλώνει ο πρώην πρόεδρος της χώρας Edward Fox, ο οποίος έχει στο παρελθόν δηλώσει πως είναι της νομιμοποίησης κάποιων ναρκωτικών. «Ο κόσμος στην Καλιφόρνια θα βρίσκει τη Μαριχουάνα στα σούπερ μάρκετ και στα εμπορικά κέντρα και εμείς θα σκοτωνόμαστε μεταξύ μας» δήλωσε «Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν και εδώ. Δεν υπάρχει κανένα νόημα για εμάς να συνεχίσουμε να σκοτωνόμαστε εδώ» συμπλήρωσε. Ο Felipe Calderon πάντως επιμένει «Υπάρχει μια γενική αίσθηση που καλλιεργείται στις ΗΠΑ. Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο ή κατασκευασμένο που λεει πως η χρήση της Μαριχουάνα μπορεί να είναι και χρήσιμη για το χρήστη. Αυτό είναι εντελώς παράλογο».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Ελπίζω και το δικό μας "Αμερικανάκι " να κάνει το ίδιο που δεν το νομίζω και να αρχίσει επιτέλους η καλλιέργεια της κλωστικής κάνναβης το λεγόμενου πράσινου χρυσού χωρίς να χρειάζεται μια δεκαετία για να μπορείς να πουλάς προϊόντα από επεξεργασία κάνναβης δηλαδή μπλου τζήν

Δεν υπάρχουν σχόλια: