Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ξεγυμνώθηκε μπροστά στον Ομπάμα για να κερδίσει το στοίχημα με Έλληνα κροίσο

Δεν του έφτανε το πρόσφατο ευτράπελο με το βιβλίο που του πετάξανε κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Φιλαδέλφεια για τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου αλλά κατά την διάρκεια της ίδιας ομιλίας, ένας 24χρονος ισπανόφωνος εντελώς ξαφνικά πέταξε τα ρούχα του και... τσιτσιδώθηκε ενώπιον του προέδρου των ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε αμέσως μετά ο ίδιος, ηθικός αυτουργός για την κίνησή του αυτή ήταν ένας Έλληνας και συγκεκριμένα ο δισεκατομμυριούχος Άλκης Δαυίδ, μεγιστάνας της ναυτιλίας και των εμφιαλώσεων, ο οποίος σε δημόσια δήλωσή του τον περασμένο Αύγουστο είχε τάξει ένα εκατομμύριο δολάρια στον πρώτο που θα βγάλει τα ρούχα του μπροστά στον Ομπάμα.

Φυσικά ο επιτήδειος συνελήφθη αμέσως, ωστόσο μένει τώρα να εξακριβωθεί αν ο Χουάν Τζέιμς Ροντρίγκεζ θα λάβει την επιταγή. Ο Δαυίδ σε δηλώσεις του στο «Weekly Standart» δήλωσε πάντως ότι θα τηρήσει την υπόσχεσή του και θα στείλει την αμοιβή σε μετρητά, εφόσον διαπιστώσει ότι τηρήθηκαν οι όροι που είχε θέσει, να βρίσκεται δηλαδή στο οπτικό πεδίο του Ομπάμα και να έχει γράψει στο στήθος του την διαφήμιση της εταιρείας του.

Γεγονός είναι πάντως ότι στην Αμερική περισσότερο σχολιάστηκε το πέταγμα του βιβλίου που θυμίζει εκείνο του παπουτσιού εναντίον του Μπους. Δύσκολο στη σημερινή εποχή να είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ!

i-reportergr

Σημ.axinosp:Αντί να πει ο μεγαλομαλάκας Δαυίδ, δίνω ένα εκατομμύριο ή παραπάνω σε κάποιες οικογένειες που πεινάνε αυτή την στιγμή στην Αμερική και μιλάμε για εκατομμύρια, έπεισε το κακομοίρη να εμφανιστεί γυμνός στο πρόεδρο με την φίρμα της εταιρείας του. Κρίμα και σε αναφέρουν για Έλληνα τα Αμερικάνικα ΜΜΕ καραγκιόζη, μάλλον για Σάϊλοκ μου κάνεις, στον έμπορο της Βενετίας του Σαίξπηρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: