Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Η Γερμανία ανακοίνωσε την πληρωμή της τελευταίας δόσης του χρέους από τις αποζημιώσεις του Α’ ΠΠ!

Η Γερμανία πρόκειται να πληρώσει τελικά και την τελευταία δόση των αποζημιώσεών της που εκκρεμούσαν από το τέλος του Α’ΠΠ πριν από 91 χρόνια. Αυτό ανακοινώθηκε κατά την επέτειο των 20 χρόνων από την επανένωση της Γερμανίας. Σύμφωνα με την συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919 η ηττημένη Γερμανία υποχρεώθηκε να καλύψει οικονομικά μέρος των καταστροφών που προκάλεσε από τον Α’ ΠΠ στους συμμάχους.

Το αρχικό ποσό που είχε συμφωνηθεί ανερχόταν στα 226 δις. μάρκα ένα ποσό που αργότερα μειώθηκε στα 132 δις. μάρκα ή 22 δις. λίρες Αγγλίας σε τιμές της εποχής. Με την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία η Γερμανία σταμάτησε την πληρωμή των δόσεων του χρέους έως το 1953 όταν υπολογίστηκε εκ νέου το τι χρωστούσε η Γερμανία για την πληρωμή του χρέους. Η τελευταία δόση ύψους 59,5 εκατ. λιρών πρόκειται να καταβληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες κλείνοντας και επίσημα το κεφάλαιο του πιο αιματηρού πολέμου στην Ευρώπη όπου έχασαν τη ζωή τους πάνω από 10 εκατομμύρια στρατιώτες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Στους συμμάχους λέει δηλαδή Αγγλογάλλους, εμείς θα πάρουμε τα αρχίδια μας και ΔΝΤ για πρωινό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: