Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Δεν ήταν ελληνικά F4 ανέφερε τούρκος στρατιωτικός όταν είχε στενή επαφή με UFO επάνω από το αιγαίο.


Retired Turkish general claims close encounter with UFOs
Sunday, October 24, 2010
ISTANBUL - Daily News with wires

Τα Ελληνικά τζετ δεν είναι οι μόνοι εναέριοι αντίπαλοι για τα τουρκικά αεροπλάνα που έχουν εμπλακεί στον ουρανό, ανέφερε απόστρατος τούρκος στρατηγός που ανάφερε ότι συνάντησε αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από τη δυτική Τουρκία ως πιλότος.


Σε μια ζωντανή εκπομπή του Σαββάτου στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια μια έντονης συζήτησης σχετικά με τα ΑΤΙΑ, ο απόστρατος Στρατηγός Ερντογάν Karakus είπε ότι αυτός και και άλλοι επτά πιλότοι είχαν μια συνάντηση με UFO πάνω από τη δυτική επαρχία Μπαλικεσίρ τον Μάιο του 1983.


Τα UFO ήταν μετέωρα χρησιμοποιώντας μια άγνωστη τεχνική, ανάφερε ο Karakus, εξηγώντας ότι ήταν μέρος μιας ομάδας οκτώ πιλότων που πετούσαν τεσσάρα τουρκικά μαχητικά νότια των Άδανων, όταν ένας από τους πιλότους εντόπισε κάτι στον αέρα. "Είδα κάποια αντικείμενα, τι πρέπει να κάνω;" "και είπα, "μπορεί να είναι ένα αεροπλάνο σηματοδότησης για βοήθεια ? έχω συνδεθεί με τη συχνότητα του Μπαλικεσίρ" . Ο πύργος της πτήσης ελέγχου του Μπαλικεσίρ ανέφερε ότι δεν είχε καμία άλλη πτήση στην περιοχή .

Σκέφτηκα ότι ίσως ήταν ένα πολιτικό αεροπλάνο. "Τα αντικείμενα πέταξαν κοντά μας και συνόδευαν τα αεροσκάφη μας για 15 λεπτά, καθώς περάσαμε από το Μπαλικεσίρ στο Αιγαίο κοντά στην πόλη Ντενιζλί ανέφερε ο Karakus είπε, προσθέτοντας ότι ο ίδιος προειδοποίησε ένα άλλο χειριστή ο οποίος ήθελε να πετάξει προς τα UFO να μην το πράξει για τη τα αντικείμενα δεν μοιάζουν με αεροπλάνα.

"Ένας από τους φίλους μου άναψε τα φώτα του αεροπλάνου και ένα από τα UFO πήγε κοντά στο αεροσκάφος. "Κινήθηκαν προς το αριστερό πλευρό του αεροσκάφους όταν άνοιξα τα φώτα μου είχε πέντε η τέσσερα παράξενα φώτα, και στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν με ένα ξαφνικό ελιγμό.

Ο απόστρατος "Karakus είπε ότι στο πύργο ελέγχου στο αερολιμένα στην Άγκυρα, την Κωνσταντινούπολη και την Κόνια εντοπίστηκαν επίσης άγνωστα ιπτάμενα οχήματα στον αέρα εκείνο το βράδυ. "Εμείς αναφέραμε το περιστατικό και μάλλον στάλθηκε αναφορά στη NASA."

huforc

Σημ.axinosp:Από την δική μας πλευρά φυσικά, τα δικά μας Μιράζ to 2008 και όχι μόνο είχαν να πουν τις δικές τους Ιστορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: