Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Κινέζοι αξιωματικοί αναφέρουν περιστατικά με UFO σε στρατιωτικά αεροδρόμια.

Πρόσφατα, σε ένα ρεπορτάζ σε κινεζική εφημερίδα αναφέρθηκε ότι σε μια μονάδα της κινεζικής πολεμικής αεροπορίας το 1998, ξαφνικά δέχτηκε την εμφάνιση ενός UFO. Την εποχή εκείνη, επίσης αναφέρθηκε ότι οι πιλότοι των μαχητικών είχαν πλησιάζει τα UFO σε αρκετές περιπτώσεις, και είχαν ζήτηση από τον πύργο έλεγχου αν θα τα καταρρίψουν .

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στρατηγού Zhao Xu όπου ανάφερε ότι στο τέλος του Σεπτεμβρίου 1998, η τοποθεσία της ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας είχε μια επίσκεψη ενός αγνώστου ιπτάμενου αντικείμενου.

Ο στρατιωτικός είπε στους δημοσιογράφους ότι ο ίδιος και πολλοί συνάδελφοι του ήταν στο διάδρομο του Ινστιτούτου αεροναυτικής, του Πεκίνου για την δοκιμή ενός τηλεκατευθυνόμενου αεροσκάφους. Το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να απογειωθεί από το διάδρομο όταν, ξαφνικά φάνηκε στο βόρειο διάδρομο κάτι σαν πτώση βολίδας από τον ουρανό.

Ο Zhao Xu ανάφερε ότι παρότι υπήρχε αμηχανία για το άγνωστο αντικείμενο, παρέμειναν ψύχραιμοι και κάλεσε αμέσως το προσωπικό να γυρίσει στον πύργο. Το αντικείμενο είχε μεγάλες δέσμες από φως και δεν ακούστηκε όταν ήρθε και παρέμενε για λίγο στην άκρη του διαδρόμου. Το άγνωστο αντικείμενο έφυγε ξαφνικά χωρίς κανένα ίχνος.

http://www.ycwb.com
http://www.huforc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: