Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Χριστούγεννα με κοντομάνικα και φέτος

Έχουμε ήδη φτάσει στα μέσα Νοεμβρίου, κοντεύουν Χριστούγεννα και όχι μόνο χιόνι δε θα δούμε αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην καταλάβουμε ούτε καν Χειμώνα. Η θερμοκρασία δεν λέει να κατέβει… Βέβαια αυτό δεν μας είναι πρωτοφανές, καθώς και πέρσι με τις υψηλές θερμοκρασίες περάσαμε ανοιξιάτικα Χριστούγεννα. Η θερμοκρασία κυμαίνεται δύο βαθμούς υψηλότερα από το κανονικό για την εποχή επίπεδο και δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο φέτος παρόμοιες θερμοκρασίες αναμένεται να επικρατήσουν και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Χαμηλότερες του κανονικού θα είναι οι θερμοκρασίες στη Δυτική Ευρώπη από το Νοέμβριο έως τον Ιανουάριο. Αντίθετα, στη Σκανδιναβία και την Ανατολική Ευρώπη οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλότερες από το συνηθισμένο.

Σύμφωνα με ειδικούς του Ινστιτούτου Ερευνών Κλιματικών Επιπτώσεων Ρotsdam στη Γερμανία, η συρρίκνωση των θαλάσσιων πάγων στις αρκτικές περιοχές προκαλεί μια αλυσιδωτή ατμοσφαιρική αντίδραση, τελικό αποτέλεσμα της οποίας είναι να αυξάνεται το ψύχος κατά τη χειμερινή περίοδο στις περιοχές του Βορείου Ημισφαιρίου.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η Ευρώπη έχει γνωρίσει σφοδρούς χειμώνες που σύμφωνα με τους Γερμανούς επιστήμονες, είναι προάγγελος μια εποχής όπου οι ακραίες καιρικές συνθήκες το χειμώνα στη Γηραιά Ήπειρο θα είναι σύνηθες φαινόμενο.
AXIA plus
Σημ.axinosp:Βάλε και το πρόβλημα με το μπλοκάρισμα της κίνησης του Ρεύματος του Κόλπου, λόγω της ρύπανσης από πετρέλαιο με την μαλακία της ΒΡ, θα δαγκώσουν το καυλί τους οι Βόρειοι από το κρύο, ενώ εμείς θα κάνουμε ηλιοθεραπεία, γουστάρω ατελείωτα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: