Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Εμπορική συμφωνία Κίνας - Β. Κορέας

Εμπορική συμφωνία υπογράφηκε, σήμερα Τρίτη, μεταξύ Πιονγιάνγκ και Πεκίνου, μετέδωσε στην κινεζική πρωτεύουσα το πρακτορείο ΄Νέα Κίνα΄.

Η αναγγελία της συμφωνίας καταγράφεται πολύ λίγο αφότου δημιουργήθηκε ζήτημα με τις πληροφορίες ότι το πυροβολικό της Πιονγιάνγκ βομβάρδισε νοτιοκορεατικό νησί, σε ένα ακόμα επεισόδιο της κλιμακούμενης έντασης Βόρειας και Νότιας Κορέας.

Αναφορικά με την εμπορική συμφωνία αναγγέλθηκε επίσης ότι αυτή μονογραφήθηκε από τον υφυπουργό Εμπορίου της Βόρειας Κορέας Κου Πον Τάε και από τον υφυπουργό Εμπορίου της Κίνας Ουάνγκ Χεμίν, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας. Προσετέθη ότι με την ευκαιρία έγινε ανταλλαγή απόψεων για όλο το φάσμα των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων των δύο κρατών.

O Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιόνγκ Ιλ έχει επισκεφθεί δύο φορές φέτος την Κίνα, που διατηρεί σχέσεις με την απομονωμένη διεθνώς Πιονγιάνγκ. Μάλιστα, το 2009 η αξία των εμπορικών ανταλλαγών των δύο μερών ήταν 2,7 δισ. δολάρια ΗΠΑ, κατά τι χαμηλότερη εκείνης του 2008


Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:Η Βόρεια Κορέα απειλεί να συνεχίσει τα κτυπήματα και το BBC μας ενημερώνει τώρα ότι έγινε ελεγχόμενη έκρηξη κοντά στο κτίριο της MI6 και όπως απεδείχθη, η "μπόμπα" ήταν ποδήλατα!!

1 σχόλιο:

Kostas είπε...

Μια άλλη ματιά στη Βόρεια Κορέα.
http://redkorea.wordpress.com/