Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Hλιακή εξάλειψη(solar obliteration)

Βάζεις στην ψηφιακή σου κάμερα μπροστά στο φακό φίλτρο IR την βάζεις να τραβάει και ασπρόμαυρα στήνεσαι μπροστά σε ένα ψηλό κτήριο που να καλύπτει σχεδόν την Ηλιακή κορώνα, γιατί αλλιώς θα τυφλωθείς και θα κάψεις και την βιντεοκάμερα, βάζεις Ζουμ Χ200 και μετά βλέπεις αυτά που η κάθε κυβέρνηση αρνείται να σου πει.
Αυτή η μέθοδος κάνει θραύση στο διαδίκτυο και όπως λέει και ένα σχολιαστής του βίντεο"This is great. This is why I love youtube. For all the government censorship on the Alien question, the truth cannot be stopped.Bravo man, bravo."
Η ερώτηση για το αν υπάρχει ζωή στο σύμπαν με την μέθοδο της Ηλιακής εξάλειψης(solar obliteration), νομίζω ότι απαντήθηκε!!!!



Φυσικά αυτή την μέθοδο μπορείς να την εφαρμόσεις και χωρίς φίλτρο IR και με έγχρωμη λήψη, τα αποτελέσματα θα είναι το ίδιο καταπληκτικά !!

5 σχόλια:

nobi είπε...

ti einai ola auta ta aspra

axinosp είπε...

ΑΤΙΑ

nobi είπε...

kai i iiaki eksalipsi???

axinosp είπε...

Αν πας να τραβήξεις τον ήλιο κατευθείας τι μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάψεις την βιντεικάμερα σου και εσύ ο ίδιος να κινδυνεύσεις. Γιαυτό κάνουμε ότι και το τηλεσκόπιο SOHO,βάζουμε ένα εμπόδιο μπροστά στην κάμερα που να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ήλιου, έτσι βιντεοσκοπούμε το περίγραμμα του.Συνήθως αυτό γίνεται για να παρατηρούμε τις ηλιακές εκρήξεις, αλλά χάρις αυτό τον τρόπο εμείς οι απλοί άνθρωποι μπορούμε να βλέπουμε τι γίνεται γύρω από τον ήλιο ημέρα.Αυτή την εποχή πάντως γίνεται της μουρλής από ΑΤΙΑ,για άγνωστο ακόμα λόγο.Έτσι δεν έχουμε ανάγκη την ΝΑΣΑ και τις απίστευτες δικαιολογίες της.

memoric είπε...

Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά!
Δεν θα μπω καν στον κόπο να σχολιάσω το θέμα της δημοσίευσης. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, ευτυχώς ή δυστυχώς έχουμε δημοκρατία.
Αλλά τη μέθοδο της λήψης δεν μπορούσα να μην τη σχολιάσω. Η μέθοδος αυτή είναι επιοικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! "Τραβάς" με αυτόματη ψηφιακή μηχανή (χαμηλή ταχύτητα διαφράγματος) προς την κατεύθυνση υπέρλαμπρου αντικειμένου (του Ήλιου σ' αυτή την περίπτωση) & ισχυρίζεσαι ότι "βλέπεις" αντικείμενα στην έξω ατμόσφαιρα (πάνω από 30.000ft-10km);
Γιατί αν ήταν πιο κοντά θα ήταν ορατά απ' όλα τα επιβατικά αεροσκάφη, ακόμα & απ' τη Γη με γυμνό μάτι.
& εφόσον είναι στα 10km+ μακριά & φαίνονται τόσο μεγάλα & γρήγορα, θα πρέπει να έχουν τις διαστάσεις του Πειραιά & να κινούνται με μερικές δεκάδες Mach!
Λυπάμαι που σας το λέω αλλά έχετε "τραβήξει"... σκόνη, έντομα & λοιπά κοντινά ιπτάμενα... σκουπίδια!

Disclaimer:
Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ασχολούμαι χρόνια με (αναλογική & ψηφιακή) φωτογραφία, αστρονομία & έχω δίπλωμα ραδιο-ασυρματιστή.
Ουδεμία σχέση έχω με τις NASA, ESA & τυχόν θυγατρικές τους.
Οι απόψεις που εξέφρασα εδώ είναι 100% δικές μου & δεν είμαι υποκινούμενος από κανέναν!
:)

Καλή συνέχεια!