Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Λιβύη: Επίθεση στο τουρκικό προξενείο στη Βεγγάζη!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου, εξαγριωμένο πλήθος 500–600 αντικυβερνητικών Λίβυων πολιτών επιτέθηκαν στο τουρκικό προξενείο στη Βεγγάζη!

Το πλήθος προκάλεσε φθορές, προσπαθώντας να καταλάβουν το προξενείο και να σκίσουν την τουρκική σημαία.

Αιτία της επίθεσης είναι το γεγονός ότι η Τουρκία δεν τους αναγνώρισε. Ιδιαίτερα εξαγριωμένοι είναι με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την πολιτική που ακολουθεί, κατηγορώντας τον ως υποστηρικτή του Μοάμαρ Καντάφι κι ότι... σκοτώνει τα παιδιά τους.

Οι υπάλληλοι του προξενείου παρέμειναν κλειδωμένοι εντός του κτιρίου φοβούμενοι τα χειρότερα. Τη φύλαξη της διπλωματικής αποστολής έχουν αναλάβει Τούρκοι καταδρομείς.

Defencepoint.gr
Σημ.axinosp:Απρόσεχτες κινήσεις σε μια γεωπολιτική σκακιέρα που αλλάζει συνεχώς, κάνουν τους Τούρκους να πέφτουν σε συνεχή λάθη που τα πληρώνουν ακριβά !!

1 σχόλιο:

ανυπόμονος είπε...

Αγαπητέ Αχινέ,
η "γεωπολιτική σκακιέρα που αλλάζει συνεχώς" όπως γράφεις, έχει ομολογουμένως τεράστιο ενδιαφέρον. Έχω πειστεί ότι μπαίνουμε σε μεταβατική εποχή (εσύ βέβαια το υποστηρίζεις αυτό εδώ και πολύ καιρό τώρα).Απ' την άλλη, στο θέμα το ποιος κάνει λάθη και ποιος σωστά, ας μη βιαζόμαστε, θα δείξει στη πορεία..

Εδώ, με "τα δικά μας τα Ελληνικά" είναι το θέμα τι κάνουμε...;