Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Με το «κομβοσχοίνι» και το... θείο έλεος

Ο Δημήτρης Καζάκης είναι κατά το βιογραφικό του «οικονομολόγος - αναλυτής με επαγγελματική διαδρομή σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».
Ετσι εμφανίζεται σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, εμφανίζεται ανά την Ελλάδα σε διάφορες εκδηλώσεις για να «σώσει» το λαό από την κρίση.


Δεν μπορούσε λοιπόν να λείπει, ως ένας από τους κεντρικούς ομιλητές, από το πάνελ ημερίδας που οργάνωσε η «Εστία Πατερικών Μελετών», (εκκλησιαστική εστία), με θέμα την κρίση, και να αναπτύξει ανάμεσα σε διαφόρους ιερωμένους, «Πανοσιολογιότατους Αρχιμανδρίτες», που ανέπτυξαν θέματα όπως «Η εν Χριστώ πνευματική ζωή ως βασική προϋπόθεση υπέρβασης της κρίσεως», ή «Ο ελληνορθόδοξος πολιτισμός: το κινδυνευόμενο και το προκείμενο», τη δική του άποψη για την «υπέρβαση της κρίσης», όπως ήταν το θέμα του στην ημερίδα. Που κατέληξε και σε «πορίσματα - συμπεράσματα» τύπου: «(...) στην αντιμετώπιση της κρίσεως και στις προτάσεις για υπέρβασή της θεωρούνται σημαντικά (...) η αφύπνιση, η καταπάτηση του φόβου και η ανάκτηση γενναίου ρωμαίικου φρονήματος (...) η μετά δακρύων μετάνοια ενώπιον του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Αυτό σημαίνει ιερά εξομολόγηση (...) και αδιάλειπτη προσευχή - επίκληση του ονόματος του Χριστού με το κομβοσχοίνι για να ελκύσουμε το θείο έλεος. Από κανένα στόμα κι από καμιά καρδιά να μη λείψει το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με"»...
Ο Δ. Καζάκης αφού είπε ότι η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο, έδωσε ως διέξοδο τη στάση πληρωμών στους δανειστές την έξοδο από την ΕΕ που θα κάνουν «νέοι μπουρλοτιέρηδες Παπαφλέσσες» γιατί «το καθήκον μας είναι βαθιά απελευθερωτικό».
Οχι απελευθερωτικό από την εκμετάλλευση, αλλά από την «κατοχή της τρόικας».
Το πρόβλημα δε βρίσκεται στον καπιταλισμό, στα τεράστια κέρδη, αλλά στην εθνική απελευθέρωση, ώστε όλοι οι Ελληνες, καπιταλιστές και εργάτες μαζί να ανοικοδομήσουν την Ελλάδα!
Φυσικά αυτή η διέξοδος θα είναι σε όφελος του κεφαλαίου και σε βάρος του λαού.
Αυτός είναι ο Δ. Καζάκης. Που δηλώνει επίσης ότι έχει διαδραματίσει καίριο ρόλο στη συγκρότηση κάποιου «Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου» (Ε.ΠΑ.Μ.) και που αρθρογραφεί συχνά - πυκνά ενάντια στο ΚΚΕ, άρθρα που καταλαμβάνουν περίοπτη θέση στο blog που διατηρεί.
Ριζοσπάστης
Σημ.axinosp:Σας πόνεσε η ενότητα του Λαού και λέτε μαλακίες γομάρια του Περισού !!
Σε λίγο καιρό θα ψάχνετε λαγούμια να κρυφτείτε από τους ψηφοφόρους σας που προδώσατε αμαχητί στην χούντα του Παπαδήμου και των Τοκογλύφων !!
Δείτε στα βίντεο τι πραγματικά είπε ο Καζάκης και που εσεις του φορτώσατε με το άρθρο σας:




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AYTO ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΛΑΡΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΝ Ν.ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 20ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΣΕ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν.ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ(ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ),ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΡΑ(ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟΣ).
ΕΑΝ Ο ΚΛΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ,ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ.
ΕΑΝ Ο ΚΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ,ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ,ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ(ΚΑΤΑ ΛΟΓΙΚΗΝ) ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ,ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΤΙΚΕ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΙΣΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΚΕ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΑΡΑ ΓΕ? ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ? Η,ΜΗΠΩΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΤΟΚΚΩ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ?
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ,ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ(ΕΣΤΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ) ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΣΚΕΝΔΗ.ΒΕΒΑΙΑ...............
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΖΑΚΗΣ.
ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΝΑΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ?

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ.
ΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΠΑΜ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ......