Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Πορεία Αγανακτισμένων στο Ναύπλιο



Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) Αργολίδας διοργάνωσε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη, οικονομολόγο...
και μέλος της πολίτικης επιτροπής του Ε.ΠΑ.Μ. με θέμα:

«Η μη αναγνώριση και άρνηση πληρωμής του χρέους ως αναγκαίο βήμα για την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδας» η οποία έγινε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, σε καφετέρια στην παραλία της Νέας Κιου, παρουσία εκατοντάδων πολιτών που είχαν ασφυκτικά γεμίσει το χώρο προκειμένου να ακούσουν τον ομιλητή.

Πιο νωρίς έγινε πορεία με ΙΧ σε όλη την πόλη του Άργους καθώς και του Ναυπλίου



Όπου με τις κόρνες ξεσήκωσαν την πόλη. Κατόπιν αφού στάθμευσαν τα ΙΧ στο λιμάνι της πόλης, ακολούθησε πορεία με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των Ευρωπαίων και κατάθεση στεφανιού στο μνημείο του Θ. Κολοκοτρώνη. Μετά όλοι μαζί έκαναν πορεία πεζή σε όλη την πόλη.




tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: