Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Αποκλειστικά υπεύθυνοι είμαστε εμείς… Ας αναλάβουμε λοιπόν τις ευθύνες μας!


Δεν «θυμώνω» πλέον με τους δανειστές και τους τοκογλύφους μας… Δεν θυμώνω με την Μέρκελ και τους τροϊκανούς! Θυμώνω αποκλειστικά και μόνο με τον… Ελληνικό λαό και ιδιαίτερα με τους Ξανθιώτες, οι οποίοι προφανώς δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι τους (μας) περιμένει!


Ακόμη και μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, τα οποία σήμερα και αύριο ψηφίζονται στο κοινοβούλιο και με βάση τα οποία οδηγούμαστε ως λαός στην εξαθλίωση και την πείνα, εμείς αρκεστήκαμε να αράξουμε «κανονικά» στους καναπέδες μας, παρά να απεργήσουμε, να βγούμε στους δρόμους και να διαδηλώσουμε την διαφωνία μας σε όλα αυτά!
Γι’ αυτήν την «κατάντια» βέβαια ευθύνονται και τα λεγόμενα συνδικάτα, τα οποία φροντίζουν να αυτο-απαξιώνονται -όπως ακριβώς και οι πολιτικοί- με την εν γένει στάση και συμπεριφορά τους. Μια στάση υποχωρητικότητας, ενδοτισμού και «a la carte» αγωνιστικότητας, με ιδιοτελή πολλές φορές κριτήρια!
Το πρόβλημα όμως δεν θα το έχουν, ούτε οι πρόεδροι των εργατικών κέντρων, ούτε τα συνδικαλιστικά στελέχη… τουλάχιστον όχι μόνον αυτοί! Το πρόβλημα «ύπαρξης» θα το αντιμετωπίσουμε στο εξής ΟΛΟΙ μας! Προφανώς είναι το στοιχείο που μας διαφεύγει, γι’ αυτό και θα πάθουμε σοκ όταν θα κληθούμε να το αντιμετωπίσουμε! Έχουμε καταντήσει μία εύκολη «λεία» έσω και έξω γενών παραγόντων και ένα ευκολοχώνευτο προϊόν προς κατανάλωση!
Αλήθεια, που είναι η νεολαία μας, όλα εκείνα τα παιδιά που έκλεισαν τα σχολεία και βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν εναντίον της… δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου; Σήμερα, που αποπειράται η «δολοφονία» δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων, δεν θα έπρεπε να βγουν πιο δυναμικά και να διαδηλώσουν ενάντια στο «σύστημα»;
Και θα συμφωνήσω ότι οι παλαιότεροι ευθύνονται για το παρόν, αλλά και για το δυσοίωνο μέλλον της νεολαίας μας… Εφόσον όμως περνάει και από το δικό τους το χέρι, δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν και αυτοί, μέσα από δικές τους πρωτοβουλίες, μέσα από δικές τους οργανώσεις, αρκεί να συμμετέχουν;
Όλοι λοιπόν χθες, αράξαμε στην ησυχία μας και αρκεστήκαμε στην κριτική και στην «φλυαρία» των καφενείων και των… κομμωτηρίων!
Την ίδια στιγμή όμως, οι υποτιθέμενοι προστάτες μας, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και συνεχίζουν να επενδύουν στην καμπούρα μας με.. ΟΜΟΛΟΓΑ ΘΑΝΑΤΟΥ συνεχίζοντας την κερδοσκοπία στην υγεία των κορόιδων!
Επιτρέψτε μου να αναφερθώ λίγο σ’ αυτήν την προσπάθεια… «διάσωσης» της χώρας μας από τους γερμανούς. Η σύλληψη της ιδέας είναι απλή… Διαλέγεις μία ομάδα ηλικιωμένων ανθρώπων, από 75 έως 85 ετών, συγκεντρώνεις πληροφορίες για την υγεία τους, αξιολογείς με επιστημονικό τρόπο το βιώσιμο της ζωής τους και ποντάρεις στο πότε θα… πεθάνουν! Όσο πιο γρήγορα πεθάνουν αυτοί, τόσο πιο πολλά κερδίζεις εσύ! Όσο περισσότερο ζουν πέρα από την προβλεπόμενη ημερομηνία του θανάτου τους, αντίθετα, τόσο μικρότερο θα είναι και το κέρδος το δικό σου!
Το συμφέρον λοιπόν του «επενδυτή» είναι να τα τινάξουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο ο ίδιος που στην προκειμένη περίπτωση είναι η τράπεζα! Και δεν μιλάμε για κάποιους άθλιους κερδοσκόπους ή κάποια σκοτεινά “funds”, αλλά για την «αξιοσέβαστη» Deutsche Bank, η οποία αποτελεί και τον βασικό δανειστή μας! Και όλα αυτά φυσικά εν γνώσει της κας Μέρκελ και της γερμανικής ηγεσίας! Το συγκεκριμένο προϊόν ονομάστηκε «Compass Life 3» και καταγγέλθηκε από το γνωστό περιοδικό Spiegel, το οποίο κατά το παρελθόν επέκρινε σφόδρα την χώρα μας!
Φτάνουν λοιπόν στο σημείο να διαφωνήσουν και να καταγγείλουν τους δανειστές μας οι ίδιοι οι συμπατριώτες τους, κάνοντας λόγο για απάνθρωπα μέτρα εναντίον της Ελλάδας… Φθάνουν στο σημείο Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι ευρωβουλευτές να καταγγέλλουν επίσης την επιχειρούμενη εξαθλίωση της χώρας μας μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ την ίδια στιγμή κανένας Έλληνας (;) ευρωβουλευτής δεν σήκωσε ακόμη τους τόνους!
Δεν κάνουν όμως το ίδιο, δηλαδή το αυτονόητο, ο ίδιος ο Ελληνικός λαός, ο οποίος παραμένει απαθείς και αφήνει να βγάλουν κάποιοι άλλοι το φίδι από την τρύπα… Με την διαφορά ότι το «φίδι» θα βγει από μόνο του σε ανύποπτο χρόνο και θα μας δηλητηριάσει όλους! Εμείς είμαστε λοιπόν αποκλειστικά και μόνον οι υπεύθυνοι για την ΜΑΥΡΗ μοίρα μας και κανένας άλλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: