Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η Γερμανία ξαφνικά... βλέπει τη μείωση των εισαγωγών προς Ελλάδα και ανησυχεί!




Μπορεί η Ελλάδα -προς το παρόν τουλάχιστον- να είναι εκείνη που μετρά πληγές από την εις βάρος της ασκούμενη πολιτική από τη Γερμανία, όμως και η άλλη, ισχυρότερη σαφώς πλευρά δεν είναι και σε εντελώς καλύτερη θέση. Κι αυτό διότι η μείωση των εξαγωγών της προς τη χώρα μας, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης, δημιουργεί προβληματισμό.


Πιο συγκεκριμένα, στοιχεία που ήδη επεξεργάζεται το υπουργείο και τα οποία δείχνουν να συμφωνούν με τις πρώτες άτυπες μετρήσεις της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, δείχνουν πως η Γερμανία στερείται ελληνικών παραγγελιών για το πρώτο διάστημα του 2012 συγκριτικά με το 2011 κατά 15-20%. Πρόκειται για μια τάση που αν συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια του έτους θα οδηγήσει σε μείωση των εισαγωγών μας από τη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης κατά 3 δισ. ευρώ.
Οι μεγαλύτερες μειώσεις και απώλειες αφορούν στους κλάδους των οχημάτων και των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Μια κάμψη η οποία καταγράφεται εξάλλου και από την πορεία των μεγάλων αλυσίδων αλλά και αντιπροσωπειών από τη Γερμανία στην Αθήνα.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι συνολικά η Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια έχει υλοποιήσει εισαγωγές άνω των 40 δισ. ευρώ από τη Γερμανία αποτελώντας πλέον μια σημαντική εμπορικά χώρα παρά το μικρό μας μέγεθος.
Ιδιαίτερα, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ξεχώριζε την Ελλάδα λόγω της «ποιοτικής» κυρίως αγοράς οχημάτων μιας και πωλούνταν εδώ οι πιο ακριβές σε τιμή φίρμες. Μείωση όμως υπάρχει και στην αγορά τροφίμων από την Ελλάδα ενώ η γερμανική εν Αθήναις πρεσβεία ανησυχεί και για αφίσες που καλούν χιλιάδες Έλληνες σε μποϊκοτάζ κατά των προίόντων της.
Ήδη με το θέμα ασχολείται και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο καθώς δεκάδες είναι τα αιτήματα αρωγής γνωστών πολυεθνικών από τη μεγάλη αυτή χώρα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: