Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Άνετη επικράτηση του Μιτ Ρόμνεϊ στις εκλογές στο Πουέρτο Ρίκο


Ο Μιτ Ρόμνεϊ, ο οποίος θεωρείται ο επικρατέστερος υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος ώστε να αντιμετωπίσει τον Μπαράκ Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ στις 6 Νοεμβρίου, κέρδισε την εσωκομματική διαδικασία στο Πουέρτο Ρίκο την Κυριακή.

Σύμφωνα με το CNN, με καταμετρημένο το 73% των ψήφων, ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης προηγείται με 83% και κερδίζει και τους 20 αντιπροσώπους στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος οι οποίοι κρίνονταν στη διαδικασία της Κυριακής. 

Ο Ρικ Σαντόρουμ έρχεται δεύτερος με 8%, ο Νιούτ Γκίνγκριτς τρίτος με 2% και ο Ρον Πολ τέταρτος, με μόλις 1%.

Η νίκη στο Πουέρτο Ρίκο σημαίνει ότι ο Ρόμνεϊ έχει πλέον 521 αντιπροσώπους από τους 1.144 που χρειάζεται για να εξασφαλίσει το χρίσμα.  ...

Tα Νέα
Σημ.axinosp:"Το Πουέρτο Ρίκο πρόκειται για το μικρότερο και ανατολικότερο από τα νησιά των Μεγάλων Αντιλλών και αποτελεί υπερπόντια κτήση των ΗΠΑ.Το Πουέρτο Ρίκο βρίσκεται υπό την πολιτική και οικονομική κυριαρχία των ΗΠΑ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: