Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΕΡΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΥΔΡΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ !!

Έρχεται νέα πιο ισχυρή υπερκακοκαιρία από το μεσημέρι της Τετάρτη 13 Νοεμβρίου ως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου. Μάλιστα, φαίνεται στο Ιόνιο πέλαγος, να παρατηρηθούν και υδροστρόβιλοι, λόγων των ειδικών καιρικών συνθηκών και ανέμων που θα επικρατούν στο πέλαγος.
Το φαινόμενα ίσως παρατηρηθεί το απόγευμα της Τετάρτης.
Η υπερκακοκαιρία θα χτυπήσει αρχικά από αργά το μεσημέρι της Τετάρτης το Ιόνιο πέλαγος, ενώ από το απόγευμα ως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, πολύ ισχυρές καταιγίδες θα σημειώνονται και στην Πελοπόννησο και την Στερεά Ελλάδα. Πιθανότατα δυνατές καταιγίδες πιο τοπικού χαρακτήρα και μικρότερης διάρκειας να σημειωθούν και στην Θεσσαλία, την δυτική αλλά και κεντρική Μακεδονία. Σε αυτές τις περιοχές δεν θα παρατηρηθούν υδροστρόβιλοι.
Τα φαινόμενα από το μεσημέρι της Τετάρτης ως και το πρωί της Πέμπτης, θα είναι πάρα πολύ ισχυρά, γι' αυτό δείξτε τεράστια προσοχή. Ο κίνδυνος για πλημμύρες θα είναι πάρα πολύ μεγάλος !!
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ !!
Katoxika 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.lacandona.gr/index.php/el/