Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Πολιτικές προτάσεις για μια νέα κοινωνική, οικονομική, πολιτική αλλαγή

1) Στάση πληρωμών, καμία αναδιαπραγμάτευση του χρέους, μη αναγνωρίζοντας το.
2) Άμεση αποχώρηση από την Ευρωζώνη και ΕΕ
3) Επιστροφή στην δραχμή που θα είναι άμεσα ελεγχόμενη και χειραγωγημένη η ισοτιμία της (βλέπε γιουάν) από την κρατικοποιημένη Τράπεζα της Ελλάδος
4) Άμεση αποχώρηση από το ΝΑΤΟ
5) Άμεση αποχώρηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου
6) Κρατικοποίηση όλων των Τραπεζών κάνοντας ταυτόχρονα η επιτροπή κεφαλαιαγοράς υποχρεωτική συγχώνευση στις μικρότερες Τράπεζες με μεγαλύτερες.
7) Απαγόρευση οποιαδήποτε συναλλαγής χρημάτων δημόσιας ή ιδιωτικής με σκοπό το τοκογλυφικό κέρδος .
8) Κατάργηση του κλασματικού αποθεματικού τραπεζικού συστήματος (Fractional Reserve Banking System) από τα πιστωτικά ιδρύματα. Το σύστημα των Τραπεζών θα είναι παρόμοιο με τις Ισλαμικές Τράπεζες και τις διάφορες ethical banks που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη.
9) Σεισάχθεια (διαγραφή) όλων των χρεών νοικοκυριών, επιχειρήσεων.
10) Κλείσιμο το Παρασιτικού Χρηματιστηρίου
11) Όλες οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας καθώς και στρατηγικής σημασίας εταιρείες περνάνε κατά 100% στο έλεγχο του Δημοσίου.
12) Κανένας Έλληνας δεν θα πληρώνει ξανά φως, νερό, τηλέφωνο, διαδίκτυο. Έχουμε σκεφτεί πόσες χιλιάδες υπάλληλοι των ΔΕΚΟ ασχολούνται με την είσπραξη λογαριασμών, ενώ με μια απλή αύξηση του ετήσιου φόρου θα κάλυπτε τα έξοδα προϋπολογισμού για τον μισθό των τεχνικών αλλά και την προμήθεια υλικών που αυτοί χρειάζονται για να συντηρήσουν τις υποδομές των Οργανισμών που αυτοί δουλεύουν. Φυσικά η μετάταξη των υπολοίπων “Διοικητικών” σε πιο αναγκαίους τομείς , θα είναι δεδομένη.
13) Απαγόρευση όλων των τυχερών παιχνιδιών, καθώς επίσης και το κλείσιμο όλων των ΚΑΖΊΝΟ που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας.
14) Απαγόρευση εξαγωγής συναλλάγματος και της «ελεύθερης» διακίνησης κεφαλαίων εκτός της δραχμής.
15) Υπεύθυνος για την δημιουργία και εκτύπωση χρήματος είναι μόνο το Ελληνικό Κράτος.
16) Άμεσος Διαχωρισμός Εκκλησίας κράτους και δήμευση όλης της περιουσίας της.
17) Άμεση τιμωρία όλων των υπευθύνων που έφεραν την χώρα διαχρονικά με τις πράξεις τους στην σκλαβιά του ΔΝΤ.
18) Το κράτος είναι υποχρεωμένο να βρει εργασία σε όλους τους πολίτες του. Σε περίπτωση που κάποιος κλάδος δεν υφίσταται πλέον πχ. χρηματιστές και οι εργαζόμενοι που δούλευαν σε αυτόν είναι άνεργοι, το κράτος θα τους εκπαιδεύει σε οποιαδήποτε γνωστικό αντικείμενο ζητήσουν να εργαστούν.
19) Το κράτος είναι υποχρεωμένο ώστε κάθε Έλληνας να έχει σπίτι. Όποιος Έλληνας δεν έχει σπίτι θα του παραχωρείται αυτόματα από τα αποθέματα των τραπεζών που έχουν ήδη κρατικοποιηθεί .Επίσης επιστρέφονται όλα τα σπίτια αν είναι πρώτη κατοικία που έχουν κατασχεθεί από τις Τράπεζες, εάν αυτό δεν είναι δυνατόν πχ. γιατί υπάρχουν καινούργιοι ιδιοκτήτες, θα τους παραχωρούνται τουλάχιστον ίσης αξίας και μεγέθους ανάλογο σπίτι δωρεάν.
20) Κάθε Έλληνας, θα έχει δωρεάν και απεριόριστη περίθαλψη σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας Κρατικοποιούνται όλα τα ιδιωτικά Νοσοκομεία .Η προστασία της μητρότητας θα είναι δεδομένη στο δημόσιο τομέα, στον δε ιδιωτικό θα είναι πλήρως επιδοτούμενη.
21) Κάθε Έλληνας θα είναι ασφαλισμένος στο Κρατικό ασφαλιστικό ταμείο το οποίο θα προκύψει από την συγχώνευση όλων των ασφαλιστικών ταμείων ιδιωτικών και δημόσιων. Οι ιδιωτικές Ασφαλιστικές εταιρείες θα κλείσουν, όντας παρακλάδια του ευρύτερου παρασιτικού Χρηματιστηριακού κεφαλαίου.
22) Η Παιδεία εκτός από ότι θα είναι δωρεάν σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης θα αλλάξει προσανατολισμό σύμφωνα με της ανάγκες της κοινωνίας και της επιστήμης και όχι του καπιταλιστικού κέρδους, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν Πανεπιστήμια και επαγγελματικές σχολές σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών, αλλά και σε μικρότερες πόλεις αν χρειάζεται, με ευέλικτα ωράρια για τους εργαζόμενους που θέλουν να συνεχίζουν τις σπουδές τους.
23) Η γνώση θα είναι ανοιχτή και δημόσια και οι ανακαλύψεις που απορρέουν από αυτή θα είναι χωρίς πατέντες και θα είναι προσβάσιμες σε όλο τον κόσμο.
24) Κάθε πολίτης άλλης χώρας θα μπορεί να σπουδάσει στα Ελληνικά Πανεπιστήμια μέσα από διακρατικές συμφωνίες που θα γίνουν μεταξύ Ελλάδας και της χώρας καταγωγής του υποψήφιου φοιτητή, καθώς και κάθε επιστήμονας του Εξωτερικού Έλληνας ή μη θα μπορεί να διδάξει στο Πανεπιστήμιο σε τομείς που δεν θα έχουν καλυφθεί από ντόπιους και να παράγει ερευνητικό έργο, προς όφελος της Ελληνικής και παγκόσμιας κοινωνίας.
25) Το ωράριο των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα θα είναι, 6ωρο. Ο κάθε εργαζόμενος που θα θέλει μετά την δουλειά του να συνεχίζει τα μαθήματα σε κάποιο πανεπιστήμιο ή σχολή ο χρόνος μάθησης θα προσμετρά σαν υπερωρία, στην κανονική του δουλειά.
26) Στόχος της νέας κοινωνίας που ευαγγελιζόμαστε είναι η συνεχής μείωση του Δημόσιου τομέα και της επακόλουθα γραφειοκρατίας που τον διέπει, με την αντικατάσταση του τομέα αυτού από την Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών.
27) Όλα τα μαζικά μέσα μεταφοράς θα είναι δωρεάν και θα αντικαθίστανται σταδιακά τα πετρελαιοκίνητα λεωφορεία με ηλεκτρικά. Όλα τα τραίνα θα γίνουν ηλεκτρικά μεγάλων ταχυτήτων κατά προτίμηση (MAGLEV), και θα δημιουργηθούν νέα δίκτυα που θα ενώνουν όλους τους νομούς της χώρας, καθώς επίσης θα δημιουργηθεί και δευτερεύον τοπικό δίκτυο τραίνου όπου είναι δυνατόν, που θα συνδέει τις πρωτεύουσες των Νομών με κάθε κωμόπολη, αν υπάρξει αδυναμία κατασκευής αυτού του δικτύου λόγω γεωγραφικών ή υψομετρικών δυσκολιών, θα συνδέονται οι κωμοπόλεις αυτές με ηλεκτρικά λεωφορεία που θα αντικαταστήσουν τα παλαιά πετρελαιοκίνητα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.
28) Η Ακτοπλοΐα κρατικοποιείται και η μεταφορά επιβατών θα γίνεται δωρεάν. Αν δεν υπήρχαν οι κρατικές επιδοτήσεις προς τους εφοπλιστές, τα σαπιοκάραβα που κυκλοφορούν στις Κυκλάδες και όλο το Αιγαίο θα είχαν πουληθεί για παλιοσίδερα. Επίσης επιδοτείται η κατασκευή πλοίων από συνεταιρισμούς εργαζόμενων ναυτικών για το υπερπόντιο εμπόριο.
29) Άμεση απαγόρευση εισαγωγής αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσεως , θα εξαιρούνται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, για ιδιωτική και δημόσια χρήση.
30) Άμεση απαγόρευση εισαγωγής γεωργικών προϊόντων στα οποία θα υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής τους στην Ελλάδα .Δεν είναι δυνατόν στον σύγχρονο κόσμο για μια θερμίδα ενέργειας που παίρνουμε από τα τρόφιμα να σπαταλάμε δέκα (!) θερμίδες ενέργειας από ορυκτά συνήθως καύσιμα. Δεν είναι λογικό να καταναλώνουμε στο βωμό του κέρδους, φακές από την Χιλή, καρύδια από την Αμερική, κρεμμύδια από την Κίνα και σπανάκι από την Ισπανία, ενώ αυτά τα ίδια μπορούμε να τα παράγουμε και εμείς.
31) Η αγροτική παραγωγή θα ξανασχεδιαστεί με βάση την βιολογική γεωργία και θα απαγορευτεί η χρήση χημικών φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων με βάση το πετρέλαιο. Κάθε άνεργος, που στην Αθήνα έχει χάσει την δουλειά του και θέλει, θα μπορεί να γίνει νέος αγρότης στην επαρχία, δεχόμενος δωρεάν επιμόρφωση σε θέματα βιολογικής γεωργίας το δε κράτος θα του παραχωρεί δημόσια γη με την μορφή επικαρπίας αλλά και θα εγκρίνεται αυτόματα άτοκο δάνειο για αγορά κατοικίας. Η εκτροφή και παραγωγή βοοειδών ή αλόγων με ταυτόχρονη εκπαίδευση των γεωργών ξανά στην χρήση των ζώων αυτών στην γεωργία θα είναι στρατηγικής σημασίας, ώστε να αντικατασταθεί, το πετρελαιοκίνητο Τρακτέρ. Ήδη στην Ασία λόγω του υψηλού κόστους του πετρελαίου πολλοί αγρότες χρησιμοποιούν ξανά τα ζώα τους στις καλλιέργειες των ορυζώνων. Η μεταφορά αγροτικών προϊόντων στις αγορές των πόλεων θα αντικατασταθεί σταδιακά από τις νταλίκες που κινούνται με πετρέλαιο, με ηλεκτρικά τραίνα ή με ηλεκτρικά φορτηγά.
32) Θα υπάρξει πλήρης προστασία των αγροτών σε επίπεδο κράτους, όσον αφορά τις τιμές των προϊόντων θα υπάρχει συνεχής διατίμηση των αγαθών για την αποφυγή φαινόμενων κερδοσκοπίας.
33) Κάθε πολίτης που θα θελήσει να ασχοληθεί με την γεωργία στον ελεύθερο χρόνο του θα του παραχωρείται αυτόματα αγροτική γη από τις δημόσιες γαίες με την μορφή επικαρπίας, αλλά και τα υλικά μέσα , για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων. Το να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!
34) Αποθαρρύνεται η καλλιέργεια καπνού στην χώρα μας αλλά ταυτόχρονα ενθαρρύνεται η καλλιέργεια κλωστικής κάνναβης μια καλλιέργεια, πάρα πολύ προσοδοφόρα σε σχέση με τον καπνό στην ΕΕ, για χρήση της σε παραγωγή βιοκαυσίμων, αλλά και η χρήση της για παραγωγή πλαστικών, ανθεκτικών ρούχων και υφασμάτων καθώς και φαρμάκων που η απαγόρευση της έγινε για λόγους ανταγωνισμού από την πολυεθνική DUPONT αλλά και μεγαλοεκδότες σαν τον Χήρστ στην Αμερική του μεσοπολέμου. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο επέβαλαν την απαγόρευση της κάνναβης σε όλο το πλανήτη λόγω της ηγεμονικής θέσης της Αμερικής. Αυτό που ο περισσότερος κόσμος αγνοεί είναι ότι το πρώτο μοντέλο αυτοκινήτου του γνωστού FORD ήταν σχεδόν όλο από κάνναβη (πλαστικά, ελαστικά, βενζίνη )όπως έλεγε η διαφήμιση “αυτοκίνητο βγαλμένο από την γη”
35) Φορολόγηση από 36% έως 120% σε προϊόντα που παράγονται σε χώρες εξωτερικού, ενώ ταυτόχρονα παραγόντουσαν εδώ παλαιότερα πχ. Κλωστοϋφαντουργία, μέχρις να πεισθούν οι επιχειρηματίες ή βιοτέχνες να ξαναγυρίσουν τις επιχειρήσεις τους από εισαγωγικές σε παραγωγικές στον τόπο μας. Από την άλλη, κάθε εταιρεία θα δικαιούται άτοκα μεγάλης χρονικής διάρκειας δάνεια και με ποσοστό επιδότησης ανάλογα για την αγορά ή αναβάθμιση εξοπλισμού και αγοράς πρώτων υλών, με σκοπό της επανέναρξη παραγωγικής δραστηριότητας ή μεταφορά έδρας από το εξωτερικό στην Ελλάδα
36) Θα χρηματοδοτούνται επιχειρήσεις που θα παράγουν προϊόντα χωρίς την χρήση προϊόντων πετρελαίου, για μαζική κατανάλωση.
37) Θα χρηματοδοτούνται επιχειρήσεις που θα παράγουν προϊόντα ανθεκτικά για μια ζωή και ταυτόχρονα ανακυκλώσιμα ξεπερνώντας την λογική των συνήθως καπιταλιστικών επιχειρήσεων που παράγουν προϊόντα διάρκειας όσο λέει η εγγύηση τους με αποτέλεσμα η κατασπατάληση πόρων, ενέργειας αλλά και δημιουργίας και συσσώρευσης αποβλήτων.
38) Κάθε πολίτης που έχει τις γνώσεις ή την ικανότητα και θα θέλει να δημιουργήσει ένα έργο, μια μηχανή πχ. που θα είναι ωφέλιμη στην κοινωνία θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, τόσο σε πόρους όσο και σε συνεργάτες, για την ολοκλήρωση του.
39) Η δημιουργία συνεταιρισμών από ανθρώπους για παραγωγή προϊόντων θα ενθαρρύνεται κεφαλαιακά για την αγορά της υλικοτεχνικής υποδομής και πρώτων υλών
40) Θα γίνουν προσπάθειες ώστε ο αυτοματισμός στις επιχειρήσεις τα εργοστάσια αλλά και στην γεωργία να αυξηθεί , έτσι ώστε το κόστος να μειώνεται και αυτό το κέρδος να επενδύεται στους ανθρώπους και όχι σε βλακώδη χρηματιστηριακά προϊόντα.
41) Ο Εθελοντισμός σε μια κοινωνία ελεύθερων πολιτών θα είναι το συστατικό στοιχείο το οποίο αν προσεχθεί θα μπορέσει να δημιουργήσει έργα τα οποία υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αδύνατον να υλοποιηθούν.
42) Σε όλες τις ταράτσες των πολυκατοικιών σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη, αλλά και σε μικρότερες πόλεις θα τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά δωρεάν σε συνεργασία με την ΔΕΗ και τους Δήμους αυξάνοντας έτσι το ενεργειακό ισοζύγιο.
43) Ο σημερινός φωτισμός των δρόμων μέσω της παροχής ρεύματος από την ΔΕΗ θα σταματήσει και θα γίνεται μέσω φωτοβολταϊκών , όπως έχει ξεκινήσει να γίνεται πειραματικά σε πολλές πόλεις του πλανήτη.
44) Στρατηγική προτεραιότητα για κάθε πόλη από την πιο μεγάλη μέχρι την πιο μικρή, να είναι όσο το δυνατόν ενεργειακά αυτόνομες από το δίκτυο της ΔΕΗ., με Γεωθερμία ,Αιολική ενέργεια, Κυματική ενέργεια Φωτοβολταϊκά αλλά και ότι καινούργια τεχνολογία υπάρξει που θα μπορεί να αντικαταστήσει την χρήση του πετρελαίου και άνθρακα θα είναι ευπρόσδεκτη .
45) Όλες οι στέγες πολυκατοικιών και τα μπαλκόνια στις μεγαλουπόλεις, θα γίνουν πράσινα και θα μπορεί να παρέχεται δωρεάν τεχνογνωσία και σπόρων για την παραγωγή βιολογικών λαχανικών αυξάνοντας έτσι την αστική αυτάρκεια σε αγροτικά προϊόντα. Τερματίζεται το χάος των τηλεοπτικών κεραιών στις πόλεις, δημιουργώντας μια κεντρική κεραία για τηλεόραση, με δυνατότητα και για δορυφορική λήψη.
46) Κάθε καινούργιο σπίτι ή πολυκατοικία που θα κατασκευάζεται ή θα ανακαινίζεται θα έχει προδιαγραφές τέτοιες που θα πρέπει να είναι σε μεγάλο ποσοστό αυτόνομο σε τομείς όπως η ενέργεια, η τροφή και το νερό.
47) Η χρήση ποδήλατου θα επιδοτείται στις μεγαλουπόλεις με την διάθεση δημοτικών ποδηλάτων, όπως έχει γίνει σε μια σειρά άλλων χωρών, εν αντιθέσει θα γίνει προσπάθεια του περιορισμού σε πρώτη φάση της χρήσης των ΙΧ. Η συχνή χρήση ποδηλάτου μειώνει σε μεγάλο ποσοστό, το ζάχαρο, τα εγκεφαλικά επεισόδια και τις καρδιοπάθειες
48) Η Άθληση θα είναι δωρεάν σε όλα τα αθλήματα, για όλες τις ηλικίες.
49) Η Άμυνα της χώρας θα είναι υπόθεση όλων των πολιτών και η εκπαίδευση θα γίνεται με βάση τα Ελβετικά και Σουηδικά πρότυπα
50) Οι λήψη αποφάσεων για ζητήματα που θα απασχολούν τη κοινωνία , δεν θα γίνονται από τους οποιαδήποτε κυβερνητικούς αξιωματούχους αλλά από τους τεχνικά γνώστες του αντικειμένου που αυτοί θα αποφασίζουν συλλογικά μέσω του διαδικτύου και απλά οι κυβερνητικοί υπάλληλοι θα κάνουν τις κατάλληλες ενέργειες ώστε η απόφαση των «τεχνικών» να υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς.

Γίνε εσύ η Αλλαγή !!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πολιτικα κομματα και η δομη ιεραρχια τους παραμενουν ?
τα εκατομμυρια αλλοδαπων τι κανουν συνεχιζουν τις σφαγες και λεηλασιες εναντια στον αμαχο πληθυσμο της αθηνας?
οι τηλεοπτικοι σταθμοι και το προγραμμα σκουπιδαριο , οι τηλεκανιβαλοι και οι ιδιοκτητες πρωην πρακτωρες τι κανουν ,συνεχιζουν το ιεροαποστολικο τους εργο ?
και χιλια αλλα ??????

axinosp είπε...

στην πρόταση 14 λέω "Απαγόρευση εξαγωγής συναλλάγματος και της «ελεύθερης» διακίνησης κεφαλαίων εκτός της δραχμής",αυτό σημαίνει ότι κανένας Αλοδαπός εργαζόμενος δεν θα μπορεί να μείνει αν δεν μπορεί να στείλει εκ των πραγμάτων λεφτά στην πατρίδα του (μιλάμε για ευρώ)εκτός αν αποφασίσει η Τράπεζα του Πακιστάν να δέχεται δραχμές πράγμα που δεν νομίζω. Οσο για τα κόμματα στο 17 μιλάω για" Άμεση τιμωρία όλων των υπευθύνων που έφεραν την χώρα διαχρονικά με τις πράξεις τους στην σκλαβιά του ΔΝΤ."δεν νομίζω ότι θα γλυτώσει κανένα από τα 5 κόμματα που υπάρχουν στην Σημερινή Κατοχική Βουλή.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μην εξηγείς σε κανέναν ηλίθιο!!!
Οι προτάσεις είναι ξεκάθαρες και περιεκτικές.
Οποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατάει και που πηγαίνει ή απλά θέλει να πει τη μαλακία του.
Κολλημένοι που τους φταίνε για όλα οι μετανάστες, εσείς ηλίθιοι ψηφίστε ΛΑΟΣ και κοιμηθήτε πάλι!!!

Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.. ΤΩΡΑ!
Ειναι χρεος ολων μας, να συμβαλλουμε στη διαδοση του μυνηματος για συσπειρωση και αντιδραση κατα του σχεδιου διαλυσης της χωρας μας.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
ΓΕΜΙΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ!...
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ..

http://ellada2011.net-landia.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=42&p=45#p45

Ανώνυμος είπε...

έχε υπόψιν σου ότι το ενεργειακό μπαίνει σε καινούρια φάση με την υπόθεση της ελληνικής (!) εταιρίας Δευκαλίων Πράσινες Τεχνολογίες που θα αξιοποιήσει εμπορικά την εφεύρεση των ιταλών Rossi - Focardi - Piantelli. Περισσότερες πληροφορίες: http://talefta.blogspot.com/2011/02/dekalion-green-tecnologies-confirmed.html

Theodore είπε...

Βρε μαστορα, γιατι δεν γραφετε απλα να γινουμε Αλβανια του Χοτζα και γραφετε ενα κατεβατο?

Ανώνυμος είπε...

...σχετικά με την παράγραφο 16
Άμεσος Διαχωρισμός ....και δήμευση...
Με βασιλικό διάταγμα του 1946, που ανανεώθηκε το 1974,
και επαναβεβαιώθηκε επί ΚαραΑμάνΑλη(του Θείου)
με το 182 Προεδρικό Διάταγμα/22-03-1978.
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο(Ελλάδος)
δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση,
από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα,
αντί του ελληνικού κράτους. Κανένας Εβραίος που
πληρώνει στο ΚΙΣ, δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο
και το προνόμιο έχει επεκταθεί και στους «Χριστανούς»
που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. και οι οποίοι απαλλάσσονται της
καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο. Το Κ.Ι.Σ.
ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, είναι το ΚΡΑΤΟΣ,
και το κράτος δεν φορολογεί το ΚΡΑΤΟΣ.
Οι χιλιάδες ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ του ΚΙΣ παραμένουν ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ.
...και...οι οποίοι δεν ζητούν «γήν και ύδωρ», όπως οι Μήδοι....
Η εκκλησία της Ελλάδος είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού δικαίου.
ΑΣΧΕΤΟ,άλλα κάποιοι παλεύουν για το διαχωρισμό Κράτους-εκκλησίας.

copap είπε...

Copap

Ο κάθε πικραμένος τη πίκρα του..

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΩΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ; ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ; ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ. ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ. ΜΗΝ ΠΕΥΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΚΑΚΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ.ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΤΑΝ Η ΟΛΙΓΩΟΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΝΟΝΤΑΝ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.

TEACHER