Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Γιατί αυτοκτονούν οι Χρηματιστές (Jump You Fuckers (A Song For Wall Street)

Ο William 'Bill' Broeksmit πρώην μεγάλο διευθυντικό στέλεχος ετών 58 βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι στο South Kensington από την Αστυνομία, όπως μας λέει το ρεπορτάζ της Dailymail.

Σήμερα επίσης ακόμα ένα διευθυντικό στέλεχος της JP Morgan ο Gabriel Magee πήδηξε από το 33 όροφο στα κεντρικά της Τράπεζας στο Canary Wharf  οπως αναφέρει η ίδια εφημερίδα σε άλλο σημερινό ρεπορτάζ της.

Φυσικά όσο πλησιάζει η 31 Γενάρη αλλά και η 1 Φλεβάρη τα φαινόμενα αυτά θα πολλαπλασιαστούν σε παγκόσμιο επίπεδο, πράγμα που δεν μας χαλάει καθόλου πραγματικά γι αυτά τα καθάρματα.

Τους αφιερώνουμε το παρακάτω τραγούδι και αν θέλουν καμία βοήθεια στο σπρώξιμο από κάποιο πρεβάζι ουρανοξύστη δεν χαλάμε χατήρι κανενός !!!

2 σχόλια:

χατζιαβατης είπε...

το ερώτημα είναι...
αυτοκτονούν; ή τους αυτοκτονούν;

Financial world shaken by 4 bankers' apparent suicides in a week
http://rt.com/business/russell-investments-chief-economist-dead-564/

χατζιαβατης είπε...

Young banker's suicide becomes twelfth in financial world this year
http://rt.com/usa/twelfth-banker-suicide-finicial-world-634/