Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Πάπας Φραγκίσκος: «Έτοιμη να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία»



 

Το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα κοντεύει να καταρρεύσει, σύμφωνα με τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε ότι...

μία οικονομία που στηρίζεται στη λατρεία του χρήματος και τον πόλεμο και η οποία είναι σημαδεμένη από την ανισότητα και την ανεργία των νέων δεν μπορεί να επιβιώσει.

«Απορρίπτουμε μία ολόκληρη γενιά προκειμένου να διατηρήσουμε ένα οικονομικό σύστημα, το οποίο δεν είναι καλό», είπε ο 77χρονος Ποντίφικας σε δημοσιογράφο της ιταλικής εφημερίδας "La Vanguardia", ενώ δήλωσε ιδιαίτερα ανήσυχος για την ανεργία μεταξύ των νέων ανθρώπων, η οποία, το περασμένο έτος, έφτασε το 13.1%, σύμφωνα με σχετική έκθεση της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας.

«Κατά τη γνώμη μου, πολύ ανησυχητικό είναι το ποσοστό της ανεργίας, το οποίο σε ορισμένες χώρες είναι πάνω από 50%. Κάποιος μου είπε ότι 75 εκατ. νέοι Ευρωπαίοι κάτω των 25 ετών είναι άνεργοι. Αυτό είναι φρικαλεότητα», προσέθεσε ο Πάπας, ενώ κατήγγειλε, επίσης, την επίδραση που έχει ο πόλεμος και ο στρατός στην παγκόσμια οικονομία.

«Έχουμε απορρίψει μια ολόκληρη γενιά προκειμένου να διατηρήσουμε ένα οικονομικό σύστημα, το οποίο δεν αντέχει άλλο, ένα σύστημα που για να επιβιώσει πρέπει να κάνει πόλεμο, όπως έκαναν πάντα οι μεγάλες αυτοκρατορίες.

Δεδομένου, όμως, ότι δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, κάνουμε περιφερειακούς πολέμους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι παράγουμε και πωλούμε όπλα και με αυτόν τον τρόπο, οι ισολογισμοί των ειδωλολατρικών οικονομιών (οι μεγάλες οικονομίες του κόσμου που θυσιάζουν τον άνθρωπο στο βωμό του ειδώλου του χρήματος) προφανώς καθαρίζονται», κατέληξε ο Ρωμαιοκαθολικός ηγέτης.

directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: