Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ:ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑΧΤΗ Η ΠΕΝΤΕΛΗ...ΧΤΕΣ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ!!!

Η Βορειοανατολική Αττική έγινε κάρβουνο. Οι καταγγελίες για την ανυπαρξία μέτρων πρόληψης έρχονταν η μία μετά την άλλη από κατοίκους, εργαζόμενους σε δήμους, πυροσβέστες.

Χτες το πρωί λοιπον, διεξαγόταν διαγωνισμός με αντικείμενο: «Συντήρηση Δασικού Οδικού Δικτύου Ορους Πεντέλης και Λοιπών Περιοχών Ευθύνης Δασαρχείου Πεντέλης». Μπορεί να καιγόταν το βουνό επί τρεις μέρες, ωστόσο ο συγκεκριμένος διαγωνισμός που είχε προκηρυχθεί από τις 4 Αυγούστου, ήταν προγραμματισμένος για χτες, κατόπιν εορτής... Να πούμε απλά ότι το συγκεκριμένο έργο θα μπορούσε να είχε αποδειχθεί σωτήριο για περιοχές όπως: Πεντέλη, Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Μαραθώνα και Ανθούσα, επλήγησαν από τις φωτιές.

Δυστυχώς, αυτή είναι πάγια τακτική των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αφού καθυστερούν να εγκρίνουν τα απαραίτητα κονδύλια με αποτέλεσμα, οι πυρκαγιές να προλαβαίνουν τα έργα προστασίας. Να σημειώσουμε ακόμα ότι τέτοια έργα δε θεωρούνται επιλέξιμα από την Ευρωπαϊκή Ενωση και δε χρηματοδοτούνται...
Απλά, για την ιστορία, ο χτεσινός διαγωνισμός αναβλήθηκε. Προφανώς, οι αρμόδιοι έκριναν ότι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν έχει κανένα νόημα.

Θυμίζουμε ότι αντίστοιχος διαγωνισμός είχε γίνει για το σύμπλεγμα των Δερβενοχωρίων τον Ιούνη του 2007, λίγες μέρες αφότου η φωτιά είχε καταστρέψει την Πάρνηθα...

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ...

ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ...
ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
27-8-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: