Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Αξελ Βέμπερ: Ερχεται κρίση χρεοκοπιών

Για ένα δεύτερο κύμα της χρηματοπιστωτικής κρίσης έκανε λόγο ο Αξελ Βέμπερ, πρόεδρος της Bundesbank, δηλαδή της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας, σε συνέντευξη που έδωσε στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Ο κ. Βέμπερ διευκρίνισε ότι το διαρθρωτικό σκέλος της κρίσης πλησιάζει στο τέλος του, με την εκκαθάριση των τραπεζικών ισολογισμών από τοξικούς τίτλους να βρίσκεται εν εξελίξει. Ομως, θα ακολουθήσει κρίση χρεοκοπιών, παρατείνοντας τα εμπόδια στη χορήγηση δανείων.
Σύμφωνα με την ΕΚΤ, τα χαμηλά επίπεδα δανειοδότησης στις οικονομίες της Ευρωζώνης ήταν ο βασικός παράγοντας που οδήγησε σε πτώση κατά 3% την προσφορά χρήματος μέσα το 12μηνο που έληξε τον Ιούλιο. Η άρνηση των τραπεζών να προχωρήσουν σε πιστώσεις καταδεικνύεται από την επιβράδυνση του ρυθμού αύξησης δανείων στον ιδιωτικό τομέα κατά 0,6% τον Ιούλιο, ενώ τα εταιρικά δάνεια περιορίστηκαν κατά 1,6%. Ο τραπεζικός δανεισμός προς τις επιχειρήσεις βρίσκεται σε αρνητικό πρόσημο στην Ευρωζώνη από τον Φεβρουάριο, ενώ αντίθετα έχουν αυξηθεί οι ρυθμοί αποπληρωμής δανείων.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyagor_1_30/08/2009_327383
Σημ.axinosp:Μα πως να αυξηθούν τα δάνεια από τις Τράπεζες αφού δεν έχουν λεφτά για να δώσουν .Τι τα κάνανε , φούσκες και αέρα κοπανιστό . Γιαυτό όλες τώρα οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ετοιμάζονται να διασώσουν για δεύτερη φορά το νεκροζώντανο πιστωτικό σύστημα .Το ερώτημα παραμένει γιατί καμιά γ@%*$ κυβέρνηση δεν νιάζεται για τους πολίτες της παρά μόνο για τους Τραπεζίτες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: