Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Σεισμός-«τέρας» 8,2 Ρίχτερ χτύπησε τη Χιλή



Σε κατάσταση φυσικής καταστροφής κήρυξε τη βόρεια Χιλή, η πρόεδρος της χώρας Μισέλ Μπασελέτ, ύστερα από τον σεισμό-τέρας των 8,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Μέχρι στιγμής από τον πολύ ισχυρό σεισμό έχουν σκοτωθεί πέντε άνθρωποι. Ο σεισμός προκάλεσε τσουνάμι που έπληξε το βόρειο τμήμα της χώρας, ενώ δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις πληγείσες περιοχές. Εντεκα νοσοκομεία έχουν εκκενωθεί.

Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών (USGS) ανακοίνωσε ότι ο σεισμός ήταν σχεδόν επιφανειακός με εστιακό βάθος 20,1 χιλιόμετρα από την επιφάνεια της θάλασσας γεγονός που καθιστά την αίσθηση της δόνησης ακόμη πιο ισχυρή και είχε επίκεντρο περίπου 100 χλμ. βορειοδυτικά της περιοχής Ικουίκουε, κοντά στα σύνορα του Περού.

................
Πρώτο Θέμα
Σημ.axinosp:Αυτός ο σεισμός είναι προάγγελος μεγαλύτερου, που χρονικά τον περιμένουν μέσα Απριλίου, πάντως εμείς εχθές σας το είχαμε ήδη θέσει !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.okde.gr/archives/2563