Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

THE RING OF FIRE



Όλες οι ενδείξεις μας δειχνουν ότι κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί στο φλοιό της γης κάτω από τη Βόρεια και Νότια Αμερική. Γιατί τα ρήγματα και τα ηφαίστεια σε όλη τη Βόρεια και Νότια Αμερική ξαφνικά ξύπνησαν; Μπαινουμε σε μια δεκαετία όπου οι μεγάλοι σεισμοί και οι ηφαιστειακές εκρήξεις θα εμφανίζονται συχνότερα;

Τις τελευταίες δεκαετίες ειχαμε περιόδους εξαιρετικά χαμηλής σεισμικής δραστηριότητας κατά μήκος της δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τι ακριβώς είναι το περίφημο " Δαχτυλίδι της Φωτιάς ". Περίπου το 75 % του συνόλου των ηφαιστείων στον κόσμο βρίσκονται στο Δαχτυλίδι της Φωτιάς , και περίπου το 90 % του συνόλου των παγκόσμιων σεισμων συμβαίνουν κατά μήκος του δακτυλίου της φωτιάς .

Οι επιστήμονες λενε από καιρό ότι το big bang είναι αναπόφευκτο. Το "Big One" θα χτυπήσει καποτε στην Καλιφόρνια , αλλά λογο της σχετικής " σιωπή " τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι έχουν γίνει απαθείς σε αυτό το δυσοίωνο μηνύμα. Αλλά τώρα φαίνεται ότι υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, και όχι μόνο κατά μήκος των ακτών της Καλιφόρνια, αλλά σε όλο το μήκος φλοιου της γης κάτω από τη Βόρεια και Νότια Αμερική . Τα ακόλουθα σημάδια δείχνουν σημαντικά γεγονότα στο φλοιό της γης:

Την περασμένη Παρασκευή συγκλόνιστηκε το έδαφος κάτω από το Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια ενός σεισμού 5.1 που ήταν το χειρότερο είδε η πόλη εδώ και πολλά χρόνια

Μετά το σεισμό, ακολουθησαν πάνω από 100 μετασεισμοί .

Το Σάββατο το Λος Άντζελες εγινε πάλι σεισμός, 4.1 ριχτερ.

Νωρίτερα αυτό το μήνα ταρακούνηθηκε το Λος Άντζελες με 4,4 ριχτερ.

Ένας σεισμός 6.9 στις αρχές Μαρτίου στα ανοικτά των ακτών της Βόρειας Καλιφόρνιας ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός στη δυτική ακτή της Βόρειας Αμερικής από το 2010.

Στο Όρεγκον , Mt . Hood συνέβησαν πρόσφατα κατά τη διάρκεια λίγων ημερών περισσότεροι από 100 σεισμοί .

Κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα , υπήρχαν μερικά πολύ ασυνήθιστα γεωλογικά γεγονότα στο Όρεγκον. Δύο μεγάλες κατολισθήσεις ( ένα στον ποταμό Κολούμπια και στο Πόρτλαντ ), επεσαν περίπου 2.000 κυβικά μέτρα βράχων και στην εθνική οδό 184.

Ένας αλλος σεισμος, 4.8 ταρακούνησε την Κυριακή το Yellowstone National Park. Υπηρξαν τουλάχιστον 25 σεισμοί στο Yellowstone από την περασμένη Πέμπτη .

Υπήρξαν περισσότεροι από 130 σεισμοί στην πολιτεία της Οκλαχόμα, κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα το οποίο είναι πολύ ασυνήθιστο φαινομενο.

Στο Περού, εγιναν αρκετές δεκάδες σεισμοί τον τελευταίο μήνα, συμπεριλαμβανομένου ενα σεισμό των 6,3 ριχτερ.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η βόρεια ακτή της Χιλής, μεσα σε μια περίοδο 7 ημερών, επλήγη από περισσότερους από 300 σεισμούς , των οποίων 41 φορες ειχαν μεγαλύτερη δύναμη του μεγεθους των 4.5 ριχτερ. 
 
 

Αεροφωτογραφία της γραμμής ρήγματος του Αγίου Ανδρέα Fault.Puente Hills

Όλα δείχνουν ότι ο μεγαλος σεισμος που από καιρό αναμένεται, πλησιάζει . Οι επιστήμονες οπως ο σεισμολόγος, Egill Hauksson, λενε ότι οι σεισμοί στο ρήγμα Puente Hills, εκτείνονται από την κοιλάδα του San Gabriel μεχρι και στο κέντρο του Λος Άντζελες. Συμφωνα με την σεισμολόγο, Sue Hough, (το δήλωσε το 2003) το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα Fault-Puente Hills μπορεί να καταπιεί όλο το Λος Άντζελες.Μεταφραση απο the economic collapse
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2yokJuO_Iv4#t=19