Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ : ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤτΕ!!!

 troktiko
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΙΧΕ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΤΗ ΧΩΡΑ
Το ακούσαμε και αυτό. “Να αναλάβει ξένος διοικητής την Τράπεζα της Ελλάδας μέσα από διεθνή διαγωνισμό” υποστήριξε σήμερα στο Mega o Φ. Σαχινίδης! Απίστευτα πράγματα από τον…
πρώην υπουργό. Έλληνες μάνατζερ δεν υπάρχουν; Έλληνες τραπεζίτες δεν υπάρχουν; Από τα 11 εκατομμύρια δεν μπορεί να βρεθεί ούτε ένας Έλληνας που θα μπορεί να διοικήσει την ΤτΕ; Κάτι τέτοιους υπουργούς είχε ο Παπανδρέου και κατάντησε τη χώρα έτσι όπως την κατάντησε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: