Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Λεφτά ως τον Αύγουστο

Ρώτησα τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα, τον κλειδοκράτορα του ελληνικού θησαυροφυλακίου: «Λεφτά έχουμε και ως πότε μας φθάνουν;». Φάνηκε να αιφνιδιάστηκε από την ερώτηση, αλλά απάντησε: «Είμαστε τσίμα-τσίμα ως το τέλος Αυγούστου. Δηλαδή με τη δόση που έχει εκταμιευθεί του ενός δισ. ευρώ μπορούμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις και κάποια ομολόγα που λήγουν τον Αύγουστο. Μετά βλέπουμε» μου είπε, για να προσθέσει ότι μπορεί να παρουσιάζουμε πλεόνασμα στον προϋπολογισμό, αλλά αυτό είναι ένας καθαρά δημοσιονομικός τρόπος. Πάντως με διαβεβαίωσε ότι ως και τον Αύγουστο μπορεί η κυβέρνηση να εκπληρώσει τις εσωτερικές και εξωτερικές υποχρεώσεις της.

Ο κ. Σταϊκούρας βρέθηκε στο Βερολίνο και είχε συναντήσεις με γερμανούς βουλευτές (στο Κοινοβούλιο) και με γερμανούς δημοσιογράφους (στην ελληνική πρεσβεία). Ωσάν να ήταν συνεννοημένοι μεταξύ τους βουλευτές και δημοσιογράφοι επέμειναν σε δύο ερωτήσεις: πρώτον, αν θα διεξαχθούν ή όχι εκλογές το φθινόπωρο και, δεύτερον, αν στη χώρα μας θα υπάρξουν επιτέλους στο άμεσο μέλλον ορατά αποτελέσματα από το κυνήγι της φοροδιαφυγής. Τι απάντησε; Στο πρώτο ερώτημα με ένα ξερό «όχι» και στο δεύτερο με ένα ευγενικό «κάνουμε ό,τι μπορούμε...».
...........
Βηματοδότης
Σημ.axinosp:Μετά τον Αύγουστο θα γίνει..........

Δεν υπάρχουν σχόλια: